Hälsat på jobbet

Hejsan på er! Så trött i dag! Gick upp vid 6.00 eftersom vi skulle hälsa på mitt jobb på förmiddagen. Gav August mat vid 05:15 och efter det kunde jag i princip inte somna om. August sov till strax innan 7 så hann duscha och fixa lite själv på morgonen. Tog sällskap med min kollega Josefine och hennes bebis till jobbet. Det är fredagsfika på fredagsfm på jobbet, så var perfekt att hälsa på då. ;) Var jätte kul att titta in på jobbet, visa upp August, kramas och fika. August var väldigt nöjd över all uppmärksamhet och nu har han snart sovit i två timmar! Bra betyg! Längtar nästan tillbaka till jobbet lite, men bara i bland. Tycker fortfarande det är skönt och kul att vara hemma med August även om det finns stunder jag önskar mig bort. ;) Ex vissa gnällstunder nu när han får tänder...

I kväll blir det lugnt med en god middag och lite tv. Tänker hålla VV bra denna veckan så ska köra vindruvor (0 points) och någon bit mörk choklad till fredagsmyset. Blir nog en tidig kväll, tror även Andreas är trött.

I morgon väntar det stora bebismötet!! Äntligen ska vår aprilgrupp från Facebook träffas. :)

Liten höstkille. <3 Trevlig helg!

Dopfesten

Fortsätter att sammanfatta dopet. Till själva dopkalaset fick vi låna församlingshemmet som låg precis under kyrkan.

Jag gjorde som sagt egna smörgåstårtor. Blev jätte gott och jag fick mycket beröm för dom. Var ganska lätt. Kruxet var att man skulle göra så många. 4 stycken. Fick dock hjälp av min svärmor, farbror, pappa och farfar. :)
Till fika hade vi både tårta och kakor. Min svärmors väninna bakade och hon bakade tre extra sorter bara för att vara snäll. Så gissa om vi hade mycket fikabröd över haha.
Tårta! Vanlig prinsesstårta i ljusblått. Två stora och en liten tårta.

Man ser lite av dekorationerna här ovan. Hann dock inte ta en bild på typ ett dukat bord. Men borden var dukade med serpentiner, ljus, vita skålar med blått godis och små ljusblå nallebjörnar i ljusblå plast. Dessa björnar skymtar man lite på dessertbordet. Sjukt söta. Buffébordet eller vad man ska säga hade ju som ni kan det serpentiner, ballonger, servetter och nallebjörnar. Även blå vimpel hängde över bordet.

Lite gästbilder. ;)
Trött liten skrutt som precis sovit medans vi andra åt smörgåstårta. Sen var han vaken resten av festa och gick snällt från famn till famn.
När han vaknar fick han byta om till sina fina festkläder. Här hos morbro Christoffer.
Presentöppning! Han fick så galet mycket fint. <3
Testar sin nya bil tillsammans med Kristin och lilla Liv.

Som sagt så otroligt glada och nöjda över dagen. :)

Livet som föräldraledig

Godmorgon hösten! Äntligen kan jag tycka. September har ju varit fantastiskt fin men nu vill jag faktiskt ha lite riktig höst! Mys, rusk och lite kylig frisk luft. Var ju dock lite synd att det regnade just i dag när vi skulle tagit en promenad med en gammal bekant till mig som också är mammaledig. Vi jobbade nämligen i hop på öron näsa hals för typ tre år sedan. Hade sen helt glömt bort att hon bodde i Boo. Sen sprang vi på varandra av en slump på BVC för två veckor sedan, visade sig då att vi bara bor några hus i från varandra. Så vi bestämde att vi skulle ses i dag men nu sköt vi upp det till nästa vecka. Hon är dessutom också sjuksköterska nu och jobbar på KS. Himla roligt, särskilt eftersom det var en av de tjejerna jag trivdes bäst i hop med på önh. :)

Jag är så otroligt glad och tacksam för att jag via föräldraledigheten lärt känna så mycket härligt nytt folk både här i Boo och i Stockholm i övrigt. Har verkligen fått massa nya fina vänner. Jag har fullt upp med att umgås med alla, men det är kul! Jag är ju ganska sällskaplig av mig. ;)

I måndags var vi ett gäng tjejer med bebisar och åt lunch hos Ninni. Vi planerade det stora bebismötet som vi ska ha här i Stockholm på lördag. Det är alltså vår Facebookgrupp - aprilgruppen som ska ses in real life, så det kommer mammor och bebisar från hela Sverige. Ska bli så himla roligt även om alla inte kunde komma.

I går var jag på mammaträning på fm och efter det vart jag hembjuden till en tjej här i närheten på lunch tillsammans med en annan tjej jag lärt känna. Deras små pojkar är 7 och 4 månader gamla. Vi har även ansökt till samma förskola för våra små så kanske är det blivande förskolekompisar för August.

Men i dag kör vi i stället innedag. Väldigt skönt med tanke på vädret och helgens dop! Är frortfarand lite sliten sen dess och jag har fortfarande en del att plocka med sen dess. I kväll har vi även tvättstugan. Tänkte även hinna med ett träningspass ala Kristin här hemma.

Älskar det här. Kaffe, tända ljus och bebisleksaker som vittnar om att vår lilla guldklimp också bor här. En målbild sen graviditeten helt klart, dessa mysdagar!