Långledig

Hejsan på er! Vi är i Oskarshamn över helgen. Ligger just nu nere i sängen med August som sover. Vi skulle gått ut och gått en promenad egentligen men det både regnar och blåser så vi skippade det. 


Jag jobbade i går på dagen så vi åkte ner hit på kvällen. Var nere runt 23. Resan gick bra och August somnade för natten när vi åkt en halvtimme vid 18:30. 

Nu ska vi ta en fika med mamma och Thomas. I kväll är vi bjudna på middag hos pappa ock Stefan. Blir en lugn familjehelg men ska träffa Emmelie, Karin och Hedvig en sväng i morgon em. 

Hoppas ni får en skön långhelg! Kram


Och titta här då! Jag kan inte förstå att han har varit så liten. 🙈❤️

12 månader

August blev ju 12 månader den 14.e men har inte hunnit uppdatera så gör det nu. Vi var på Bvc i går och tog vaccin. De gick bra, ledsen såklart men det gick fort över och sen somnade han som en stock. På kvällen hade han varit lite gnällig men inte mer än så. Han brukar inte reagera så mycket på vaccinen. 


- Han är nu 80 cm lång och vägen 10420 g. Följer medelkurvan på vikten. 

- Han har mest storlek 80 på kläder men har lite överdelar i 74 fortfarande. Blöjstorlek 5. 

- Han har 8 tänder. Fyra uppe och fyra nere men han har börjat dregla igen så undrar om det är fler på gång. Går fort nu. 

- Han står själv utan stöd och kan ta några steg. I helgen gick han ca 13-15 steg själv så det verkar som gåendet verkligen är på gång. Jag tror han kan gå men han verkar inte riktigt våga helt och hållet än. Annars kryper han. 

- Han sover bara en gång per dag nu och lägger sig för natten runt 19-19:30 men känns som det börjar bli tidigare och tidigare läggningar nu i och med bara en sovstund dagtid. Han går upp mellan 6-7 på morgonen, även det börjar bli tidigare oc tidigare..

- Hans favoritmat just nu är youghurt med havrefras, smörgås, leverpastej, fisk, potatis, kyckling, korv, kalvsylta, banan och apelsin. Men han är matglad så oftast går det mesta ner. Han äter själv det vi äter och är på gång med att kunna hantera sked och gaffel själv nu. :D

- Han säger mamma och pappa och nu i helgen började han även säga hej och titta. Annars är det mest peka på allt och säga "dä" nu. 

- Han älskar att leka med dammsugaren, dansa, kasta saker (!!), bada, få i klossar i en låda och titta i böcker. Sen tycker han alltid om när vi umgås med folk, såväl vuxna som barn. 

Får se om jag uppdaterar månadsvis hädanefter eller varannan var tredje månad om hans utveckling. ❤
Ledig helg ❤

Godmorgon söndag! Jag är ledig den här helgen. Jag njuter verkligen av tiden jag har med August nu när jag är ledig. 

I går var jag på gymmet på fm och sen var vi med svärföräldrarna resten av dagen. 

Här är lite bilder från senaste dagarna. De blir i lite oordning eftersom blogg.se laddar upp bilder så jäkla segt.. *trött*


I fredagskväll var jag gräsänka. August åt jag åt lax till hans förtjusning och när han somnar åt jag proteinpudding med jordgubbar och vispgrädde ochbsåg biggest loser.
I tisdags var jah ledig. Var på miniplask och sen hämtade Malin, jag och August Benjamin på dagis (där August också ska gå) sen gick vi en sväng till lekparken. Jätte mysigt.
Första gången August tyckte det var roligt att gunga innan har han mest varit förskräckt.
Helgfrukost = bröd. Något jag inte äter i veckorna.
Med pappas hand i sin. På väg till farmor och farfar i går där vi var hela em innan vi alla åkte tillbaka hit för taco-kväll.
Taco-kväll med svärisarna i går. Vi åkte hem hit sen eftersom det är så mycket lättare med August att vara här där det är barnanpassat. Han är sjövild nu. 🙈

Nu ska vi göra oss i ordning och gå och handla. I em får vi besök av Hanna, Patrik och Louise. Middag, lek och fika. 


Ha en skön söndag. ❤