Jobbstarten


Hej på er! Ni får verkligen ursäkta men jag är inne i en ganska hektisk period just nu med jobbstart, komman ett-årskalas och så en annan sak som jag dock har "deadline" på i dag. Ska tala om senare. Vi har dessutom varit på miniplask och ett-årsfotografering tisdag och onsdag när jag jobbade kväll. 

Jobbstarten har gått jätte bra och jag kan inte förstå att jag varit borta i hela 15 månader. De två första passen gick jag tillsammans med en kollega men onsdag, torsdag har jag jobbat själv. Det har gått bra det med även om det är ganska tungt på avdelningen just nu. Så det har varit lite stressig emellanåt. Men skönt att vara i gång och jätte kul att träffa alla kollegor. Jag saknar såklart August en hel del och vissa gånger känns det knappt som han är min längre, väldigt skum och jobbig känsla. Han har blivit så stor sista veckan och har nu börjat stå själv utan stöd. Men det går bra för både honom och Andreas. Det mörks att Andreas njuter nu av att vara hemma och de har fått en ännu djupare relation. Fint att se. Han sköter dessutom hemmet toppenbra. ;) 

Men nu ska jag och August åka ut en sväng till svärisarna. Andreas ska bort i kväll. Trevlig helg på er! (Jag är tredagarsledig). 


Himla kul att få jobba igen och används huvudet. ;)
Nya Jobbskor. 😍
Min älskling i går kväll. Så stor!

Kommentera här: