Påsken -17


Då var påsken till ända och så även jobbhelgen. Har jobbat lördag, söndag och i dag. I morgon är jag ledig och så går jag på onsdagkväll igen. Det har varit en ganska lugn helg på jobbet så det har varit skönt. Alltid skönt med lite lugnare temp på helgerna. Vi har hunnit fira lite påsk på jobbet på så vis. 

Vi har som sagt haft släkt här hela helgen men de har umgåtts med August och Andreas. Först var farmor och Ulf här och sen mamma och Thomas. De har underhållit sig med promenader, lek, fika med svärföräldrarna mina och med ikeabesök i går tydligen. I gårkväll var jag hemma så då hade vi lite mysigt med god middag och lite vin. 

Har nu haft en fin påsk? ❤


På påskafton hade vi knytis på jobbet. Så mycket gott. Vi hade tom lammstek och kurdisk mat.
Sofie hade bakat en påsktårta. God men mäktig. 😅 jag har haft paus på Viktväktarna men kör i gång hårt i morgon igen. Totalt -5,5 kg nu. (Om ni vill följa min viktresa finns den på Instagram under Vvcassandra).
Pizzakväll efter kalaset i fredags. Alla var trötta och hungriga. Farmor, Ulf, mormor, Thomas och mamma var uppe från Oskarshamn. ❤
Lek med gammelmormor Gittan. Han fick en brandbil av farbror Mathias och Fanny.
Så nöjd och glad på sin stol. Han fick bord och stolar av mamma och Thomas.

Nu ska jag och Andreas ha en lugn kväll. August sover redan. I morgon ska vi på miniplask på fm (sista gången) och sen blir det nog lite häng med kompisar. Jag ska träna också. 


Ha en fin kväll. Kram 

1 Mina:

skriven

Hej! Lite nyfiken- hur tycker du att VV funkar. Kollade på din Instagram och om jag förstår det rätt så har du gått ner 2,5 kg sen den 3 december? Jag skulle själv vilja/behöva gå ner ca 10-12 kg för att komma tillbaka till samma vikt som innan graviditeten (mitt barn är 9 mån nu), och funderar över just VV, men jag hoppas i så fall på en snabbare viktnedgång, tror inte jag skulle "orka" om man inte ser tydliga resultat ganska direkt. Tycker du att resultatet av VV motsvarar "insatsen" och hur gör du för att hålla motivationen uppe?

Svar: Hej! Ser att de kan vara lite missvisande i min bio på insta. Jag började med vv i oktober gick mer ca 2-3 kg till jul men vid jul gick jag upp allt. Så gjorde en omstart den 2/1-17 så sen dess har jag gått ner 5,5 kg, okej men kunde såklart vara mer. Vissa andra viktväktare går ner snabbare och vissa i mitt tempo beror nog på disciplin osv, jag kan tex ha helger när jag i bland fuskar för mycket vilket gör att det går saktare naturligtvis. Men jag har förlikat mig med tanken att det får ta sin tid. Jag försöker hitta en hållbar livsstil. Motivationen håller jag framåt uppe via mitt instagramkonto och med en underbara peppgrupp jag har tillsammans med två vännner. Sen mäter jag mig även en gång i månaden där händer det mer så det ger motivation! Små delmål är också ett tips, lätt att inte orka annars om man tittar på hur långt man faktiskt har kvar att gå ner till mål, så fokusera på delmålen! Jag köper även presenter till mig själv vid vissa milstolpar.

Vv är roligt, enkelt och hållbart tycker jag. 😊
Cassandra

Kommentera här: