Bra start på dagen

Hejsan på er! Hur mår ni? Jag mår bra. Hade en dipp sommarångest i går och kände mig låg (brukat få det emellanåt) men i dag är det bättre. Jag blir stressad på sommaren av allt man vill hinna göra, alla man vill hinna träffa, att hinna vara ute, hinna njuta osv. Därför mår jag så mycket bättre på hösten. Men visst är det såklart härligt med värmen, ljuset och att slippa tjocka ytterkläder... Nåväl ska såklart försöka njuta lite till av sommaren. Dock är ju sommarvädret under all kritik i år och då tror jag ändå Stockholm har haft bättre än vissa andra? Hoppas på en fin sensommar precis som förra året.


Hur eller hur i går var vi första dagen på stranden tillsammans med vänner. De hade lovat strålande solsken men det blev det ju såklart inte, men det gick ändå. Vi åt lunch, badade och eftersom det var lite kallt gick vi sedan vidare till lekparken i stället. Jätte mysig dag. 

I dag har jag varit ute och sprungit på morgonen med Malin och sen jag varit hemma och pysslat. Nu sover August och när han vaknar ska vi träffa Malin och Benjamin igen. Vi tänkte gå och bada men börjar mulna på nu så vi får väl se... 

I kväll blir det lugnt och i morgonkväll ska vi hänga med Emmelie och Frank som är i stan. Ska bli roligt. ❤️ 


Älskling på stranden. Han är verkligen helg ljuvlig just nu. Så rolig och busig.
Kul att leka vid strandkanten. Jag fick dra upp han när han blev blå om läpparna.
Lite fika i parken.
Morgonens frukost efter 3 km löpning. Underbar start på dagen.

Kommentera här: