Hemma ❤️

Hej hej från balkongen där jag just nu sitter med en kopp kaffe. August sover men borde vakna snart. Vi är hemma i Nacka igen och det är som vanligt borta bra men hemma bäst. Även om Småland är svårt att åka i från på sommaren. Men den veckan lever jag på länge. August har knutit an så fint till sin mormor och morfar under veckan också så fint att se. ❤️ 


Vi kom hem i söndags men redan i går åkte vi på vift igen (ja jag är en sann skytt som lever i en resväska) till Norrköping. Hade bestämt träff med mitt gamla klassgäng från pluggtiden, Sophie, Sandra, Agnes, Lovisa, Anna och Emelie. Vi har ju dessutom nu barn i ungefär samma åldrar så det är himla kul att ses. Sophie och hennes sambo Kalle hade ordnat så fint med god lunch och hemmagjord glas till kaffet. Så gästvänliga! De bor i ett så fint hus och vi hängde mycket i trädgården då vädret var top notch! En härlig dag att leva länge på helt enkelt.

I dag var vi dock lite trötta och båda jag och August toknjuter av en hemmadag. Har varit på lekparken på dagen, handlat och gått promenad. Jag har även fixat med vårt tvättberg. 

Jag är nu inne på min tredje semestervecka av fem. Om två veckor börjar August förskolan. Jag ska skriva mer om det i ett enskilt inlägg. 

Nu ska jag väcka en liten prins och gå ut en sväng till. I kväll ska jag ut och springa med Malin. Skönt med hemmarutiner igen! 
Mys med morfar innan vi åkte. Pappa fick en riktig bamsekram som jag inte riktigt fick på bild.
Leker i Sophies och Kalles trädgård.
I dag har vi plockat vinbär hehe..
Just nu!

Kommentera här: