Höstlista

Nu står hösten för dörren och därmed tänkte jag göra denna höstlista som cirkulerar på nätet. Jag älskar ju hösten, det är definitivt den tiden på året som jag mår allra bäst. :) 

Mina planer för hösten:

Det blir mest att få vår nya vardag med jobb och förskola att gå i hop. Något jag ser fram emot. Tycker det känns mysigt med ett riktigt vardagsliv. Augusts förskolestart blir ju helt klart den största händelsen.

Jobbmässigt ser jag fram emot att fortsätta gå mer och mer på strokelarm och ha samordnarrollen lite mer. Ser även fram emot neurologikursen jag ska läsa i höst. 

Hösten kommer även fortsätta handla om min viktresa. Jag har snart gått ner 7 kg och ca 10 till ska bort. Så träning och bra kost tar mycket tid av mina tankar, men jag gillar det. Vill ni följa min viktresa kan ni göra det på Instagram under Vvcassandra. 

Nöjesmässigt ser jag fram emot en helg utan barn tillsammans med Andreas då vi åker till Malmö på weekend i höst. Jag ska även fylla 30 och planerar att ha fira med påmpa och ståt! 

Bästa höststället

Oskarshamn! Jag brukar alltid åka dit på en weekend varje höst och det brukar ofta vara extra härligt då. Både mamma och pappa har braskamin. Dödelhultsdalen är så vacker i sin höstskrud. Här i Nacka är ju alltid Nyckelviken underbar att träffa årstiderna i. 

Vad ser du mest och minst fram emot?

Jag ser mest fram emot att följa Augusts utveckling på förskolan och så ser jag även mycket fram emot Malmöhelgen och mitt 30-årsfirande. 

Minst ser jag fram emot att ta på August massa ytterplagg och hur smutsig hallen lär bli... Nackdelen med denna årstid. Det är så himla lätt att gå ut med August just nu. 

Vad kommer du köpa inför hösten?

Vill köpa några snygga långkoftor och så måste jag införskaffa gummistövlar så vi även kan vara ute och leka i regn och rusk! 

Det här läser jag och tittar jag på

Jag tittar på Shameless tillsammans med Andreas. Outlander själv och så blir det Så mycket bättre på lördagar. 

Jag läser "Med känsla för barns självkänsla" samt Marie Fredrikssons biografi. 

Vad oroar du dig för?

Att förskolestarten ska bli dålig och att August inte ska trivas. Jag har dock efter att ha spenderat tre dagar där tillsammans med honom inte så stora farhågor om det. Det känns verkligen bra. Pedagogerna är fantastiska särskilt hon som är förskolelärare och de har en fin pedagogik som vi ställer oss bakom. Än så länge verkar August trivas men jag är ändå väldigt nervös för att han av någon anledning inte ska trivas..Att lämna honom. 

Vad vill du verkligen hinna med?

Träna!!! Det är inte alltid så lätt att få till men ska göra mitt yttersta för att få in två gympass/vecka. Fördelen är att när jag jobbar kväll måste jag lämna 9 och då har jag 2,5 timme på mig att träna innan jobbet.  Och så kom jag på att jag, Ninni och Monica förmodligen ska ha en tjejhelg på Gotland, det vill jag verkligen hinna med! 

Vad kommer du att äta?

Vardagsmat och då mest nyttig mat eftersom jag kör Viktväktarna.? Hoppas även på ett och annat resturangbesök. Och en del rödvin!!! 


Förra hösten... Alltså oh!!!! Han var så liten 😍❤️ Saknar den där tiden mellan 5-10 månader lite grann.

Kommentera här: