Inskolning

Godkväll! Jag har landat i soffan efter en lång dag. Har varit med August på förskolan från 9 till strax efter mellis vid 14:30. Andreas var med mellan 9-11. Det har gått jätte bra. Märktes att han tyckte det var roligt och det var mycket leksaker som tilltalade honom. På förmiddagen var vi även ute och det älskade han! Det är en riktigt fin utegård och det var en av sakerna som tilltalade oss.


Annars åt han bra och maten var riktigt god (jag fick också äta). Förskolan har egen kokerska. Vilan gick sådär. Han tyckte det var väldigt konstigt att ligga på madrass med massa andra barn. Tillslut gick vi till ett annat rum och efter mycket om och men somnade han i min famn sen gick jag och la honom på sin madrass igen. Han sov väl ca 45 min, lite lite men han sov iaf. 

I övrigt fick jag en bra känsla. Jag gillade pedagogerna. En av de ordinarie är dock sjukskriven och sen är det annan tjej som endast är där på onsdagar som vi då kommer få träffa först i morgon ist. Det var en pojke där som var helt nyinskolad och jag tyckte det var väldigt fina mot honom. Det lugnade hjärtat. 

På fredag ska vi försöka lämna honom och det känns nervöst. Jag har fått en del seperationsångest de senaste dagarna... I dag när jag plockade i hop hans leksaker här hemma på kvällen blev jag lite sorgsen över att föräldrarledigheter nu är ett minne blott.. Lilla hjärtat så stor du blivit. Samtidigt så liten.. Även om allt kändes bra så känner jag mer och mer att man ändå vill hämta så tidigt som möjligt när man kan. Han kommer även vara hemma en dag i veckan eftersom vi båda jobbar oregelbundna tider. Det känns skönt nu när han är liten. ❤️ 

Så i morgon och torsdag kör vi 9-15 tillsammans igen. 

Ha en fin kväll. Kram
I morse.
Lillskrutt. Han somnade på två röda redan kl 19 i kväll (somnar 20 annars).
Mot förskolan!
1 Sandra:

skriven

Vad skönt att inskolningen går bra än så länge :)
Förstår August helt när det gäller madrasserna, måste kännas helknasigt. På Alfons förskola sover man i egen vagn, men det ska få madrasser så alla kan sova inne, men jag fördrar faktiskt att Alfons ligger ute och sover.

Ett kapitel med föräldraledighet avslutas, men nu börjar ett nytt spännande kapitel i det smås liv, och det händer så mycket i deras liv och utveckling nu :)

Kommentera här: