Planeringsdagar med jobbet

Glad fredag på er! Jag är fylld av glädje och energi i dag! I går var jag borta hela dagen på planeringsdag med jobbet, vilket var riktigt skönt! En hel vuxendag. Dock saknade jag min bebis i slutet av dagen och vi hann inte träffas alls i går då jag gick när August sov och kom hem när han somnat för natten. Så i natt var det lite extra mysigt att han ville komma till mamma och pappas säng redan vid 01. ❤


Nu är jag återigen på väg mot jobbet. Är bara med halva dagen i dag. På förmiddagen har vi varit på öppna förskolan och nu har Andreas tagit över rodret där hemma igen. Efter jobbet ska jag åka och träna på gymmet med Malin och sen blir tacomys med familjen. Kommer vara hemma ca 18 så hinner natta August i kväll. Min lilla älskling. 
För förtydligande så är jag bara inne nu på planeringsdagarna. Börjat jobba på riktigt den 3 april.
På kvällen gick hela jobbet till Grill. Så gott och trevligt.
Jag åt kött, så himla gott där. Vi brukar gå hit när vi har planeringsdagar.

I morgon kommer pappa och min farbror Stefan, de stannar till måndag och vi längtar massor. Ska bli så roligt då vi inte setts sedan jul nu. De har även med sig vår bil upp. 😃 Ska bli spännande att provköra den. 


Trevlig helg på er! 

Senaste dagarna

Oj här vart det tyst några dagar men har haft ganska så fullt upp. Uppdaterar med en bildbomd.I fredags hade vi Andreas bror och hans nya tjej här på middag. Riktigt trevligt. Vi bjöd på blomkålssoppa till förrätt och renskavsgryta till huvudrätt.
Efterrätt blev chokladpudding men jag åt en propud eftersom jag kör Viktväktarna.
Sen spelade vi spel, jätte roligt med många skratt.
På lördagen skulle jag ut på tjejkväll, inte så ofta man får göra sig så fin nu för tiden.
Vi åt middag på Bröderna Olsson.
Monica och jag.
Maria och Ninni.
Drinkar på Vampire lounge. Var hemma runt 01-tiden sen.
På söndagen var Andreas på antikmässan men jag var lite sliten så jag och August stannade hemma, kom ut på en timmes promenad.
I måndags var vi på Andys lekland med Malin och Benjamin, en riktig heldag. Supermysigt. I går var hängde vi också med vänner och i dag har vi myst inomhus då det varit snöstorm. Bild från i morse.

Det vad lite vad vi pysslat med sista dagarna. I kväll har Malin och jag varit på core på gymmet och nu springer vi i tvättstugan eftersom vår tvättmaskin är trasig..(en reparatör ska fixa den vilket ågår på garantin som tur är). 


I morgon ska jag vara borta hela dagen. Ska på planeringsdag med jobbet och på kvällen ska vi ut och äta. Ska bli riktigt kul. August är hemma med Andreas i morgon. På fredag ska jag vara med 13-16 på planeringsdagen. 

Hoppas ni mår bra. Kram på er. 

10 månader

På alla hjärtans dag fyllde vår älskling 10 månader så här kommer en liten månadsuppdatering.


- Han väger nu 9560 g och är 76,5 cm lång. Han hade planat på alla kurvor men Bvc sa att de är vanligt vid den här åldern så inget att oroa sig för. I övrigt klarade han 10-månaders kontrollen galant. 

- Han har mest storlek 74 i kläder men har även tagit fram en hel del i storlek 80 nu.
Han har storlek 5 i blöjor. 

- Han har fyra tänder men två-tre till på väg.

- I dagarna lärde han sig att vinka men än så länge är det mest sin egen spegelbild han vill vinka till haha. 

- Han har lämnat ålandet helt och kryper mest. Går säkert längs möbler. Han går även helt själv med sin gåvagn nu sedan någon vecka tillbaka. 

- Han säger mama, bappa (men mest dadda) och sista dagarna har han börjat säga "ej" (hej). Han pekar även på lampan och säger "danda". 

- Han pekar på mycket saker nu och säger dä. Precis som han vill att vi ska namnge sakerna åt honom. 

- Han har börjat sittdansa till musik. 

- Han älskar när man klappar händer men får inte till det själv ännu. Han älskar även att klättra och att riva ut saker ur lådor... Spegeln är en annan favorit. Han har även börjat tycka det är kul att bläddra i böcker och kan sitta en lång stund och bläddra själv. När vi tar fram en bok och ska läsa skiner han upp som en sol.

- Hans personlighet märks mer och mer och det är en väldigt glad, social, nyfiken och gosig kille vi har. Med ganska hett temperament och mycket bus i sig. 

- Han älskar mat just nu och är i en riktig ätarperiod! Så kul att se.

- Han sover två gr på dagen. En gång runt 10-11 och en gång runt 15. Sammanlagt runt två timmar. Nätterna börjar bli riktigt bra och han vaknar oftast inte för ens framåt 5-tiden då han vill ha flaska sen sover han vidare till 7-tiden inne hos oss. Han somnar för natten kring 20:00. Väldigt skönt att slippa nattspringet med nappen (peppar, peppar).