Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihopa! Vi har haft en riktigt fin dag än så länge. August blir även 10 månader i dag! ❤ 


Jag fick ett väldigt vackert skrivet kort i morse av Andreas, blev allldeles varm i hjärtat. Han ska få en bukett tulpaner, ett kort och en god middag av mig. Tycker man såklart ska uppvakta varandra på andra dagar också men jag gillar högtider och tycker aldrig att man kan fira för mycket. Ta tillfället i akt i stället är min filosofi. 

Annars har vi haft en mysig mamma och bebislunch här i dag med Ninni, Monica, Maria och Lisa. Super trevligt. Jag bjöd på grekisk pytt i panna. Barnen lekte och busade och vi hann även med lite fika. Jag fick en bukett blommor också och August fick sin första pixibok av sin kompis Ida. Så snällt. 

Ska ni fira ngn alla hjärtans dag i dag? Kram 


Frukost med en härlig bukett tulpaner i morse. 💕
1 Johanna:

skriven

Grattis till August! :) Så galet att de snart är ett helt år!?! Jag fattar inte var tiden tagit vägen.
Vad mysigt att ni verkar umgås så mycket, mammorna och barnen! Jag ångrar lite att jag inte träffat några från de Facebookgrupperna jag är med i, jag prioriterade min föräldragrupp. Tyvärr har det lite runnit ut i sanden och nu bor vi ju dessutom på andra sidan stan, så himla tråkigt!

Svar: Ja kan inte förstå vart året tagit vägen!!? Ja det är jätte roligt många av oss började träffas redan under graviditeten så nu har man blivit ganska tighta. Träffar även min föräldrargrupp men är ändå tightare med mammorna från aprilgruppen. Oh vad trist men svårt att veta innan hur det ska bli, ni visste ju inte att ni skulle flytta. Hoppas du träffar några i ert nya område.
Cassandra

2 Sandra:

skriven

Ibland kan man inte bli annat än lite avis på ni aprilmammor som bor i sthlm och får möjlighet att träffas så ofta :)

Visst är det alltid trevligt med högtider, och en extra påminnelse att visa uppskattning mot varandra. Det är nog många som behöver den påminnelsen.

Svar: Ja det är kul! Synd att du inte bor här neråt vore kul att träffas. 😃
Cassandra

Kommentera här: