En klätterapa

Godkväll! Jag ligger i soffan under min värmefilt. Bästa grejen på vintern verkligen! Alla borde verkligen ha en värmefilt. Nästan i samma klass som ett varmt bad. 


Har ätit fruktsallad med vispgrädde. Inte alls mycket points i vispad grädde faktiskt har jag upptäckt. Perfekt som fika med frukt. Hade Evelina och Caisa här i dag med Augusts kompisar Curt och Alba. Bjöd på just fruktsallad med grädde då. Blev en trevlig eftermiddag, vi tog även en promenad tillsammans. 

Annars har även August gått helt själv för första gången med gåvagnen i dag. Gick tillsammans med han först men sen märkte jag att han var så stadig så då släppte jag. Det gick jätte bra och sen har han inte velat göra annat. Kan inte fatta att han är så stor! 

Annars längtar jag efter miljöombyte. Har varit hemma tre dagar i rad nu. Både jag och August börjar bli rastlösa. Tack och lov ska vi till Ninni på lekdejt i morgon. Även Monica och lilla Elsie kommer. Ska bli så roligt. Vi peppar varandra med viktnedgången så det blir lite utav ett peppmöte. :) 


Kvällens soffläge.
Kolla in den här lilla klätterapan alltså. Helt plötslig satt han på diskmaskinen. I lördags klättrade han även hela vägen upp för svärföräldrarnas trappa. 🙈

Godnatt på er! 

Kommentera här: