Kalashelg

Godmorgon söndag! August vaknade sju i morse så vi har varit upp ett tag. Dock sov han hela natten så ska inte klaga. Nu sover han igen och vi ska snart ge oss väg till kyrkan på dopfest. Alla som döptes i höstas är bjudna. August älskar sång och musik så  tänkte att han skulle gilla detta. Blir även korv med bröd och tårta (jag skippar dock tårtan.


Efter kyrkan ska vi till svärföräldrarna. Andreas ska hjälpa dom riva en sak och jag och August ska mysa och busa. Jag och Anette tänkte även ta en promenad med vagnen. 

I fredags var jag ju ute och det var så himla trevligt! Vi har alla barn födda våren -16 så vi behövde alla en liten paus. Få prata och äta ostört. Vilken lyx. Vi var på en kinesisk resturang och åt kinesisk plockmat. Lätt en topp-10 matupplevelse, så otroligt gott var det! Blev även en del vin och drinkar. Var hemma vid 01. 

På lördagen lät August oss sova till 9!! Tack för det, händer ju typ aldrig längre. Sen var vi hos Ninni och Stefan på 4-årskalas för Emelie. Så mysigt. 💕 Resturang Eat. Måste gå hit igen. Fantastisk service var det också.
Drink. 👍🏻
Fina kalasbordert i går. Ninni går också på diet och hade fixat propud till oss i stället för tårta. Så himla snällt.
August första fiskedamm. August hade små lekkompisar på kalaset. Ninnis Ida och Monicas Elsie. Vi brukar ju ses en hel del. Så tacksam för dessa tjejer. Låg föresten en liten leksak i påsen.
När vi kom hem lagade Andreas middag. Entrecote med rotfruktsgratäng och morötter.
Sen år vi ost och kex och drack The framför mellon. Mina favoriter gick vidare! Sen började vi även se nya serien på SVT 1.

Fin helg så långt. Ha en fin söndag. Kram

Kommentera här: