Njuter medans jag kan

Hej! Här har det minst sagt varit fullt upp sista två dagarna. I går var vi hos Maria och Morris tillsammans med Evelina och Curt. Lekdejt, fika och en härlig promenad i vårvädret(!!). Kom hem ganska sent och sen var det kvällsröjet och kvalitetstid med mannen. Ser fjärde säsongen av Shameless tillsammans nu, älskar den serien! 


I dag var jag och tränade på fm och sen var jag hos tandläkare... Inga hål men en fyllning som behöver fyllas på och en visdomstand som krånglar och ska plockas ut.. hjälp... 🙈 Efter det har jag städat och i kväll har jag varit på bio med Kristin. Vilken dag va? Såg Fifty shades darker, riktigt bra och vilket soundtrack sen! Kommer gå varmt här hemma. 

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. I morgon blir det också en ganska fullspäckad dag. Öppnis i kyrkan på fm med en stor pannkaksfest. Ska gå tillsammans med Malin och Benjamin. Saknat dom! Malin har ju börjat jobba igen. Som tur är så är hon också sjuksköterska och är därmed ledig i veckorna i bland. På kvällen kommer Andreas bror och nya flickvän på middag. Ska bli trevligt. :) 

Så säger redan nu trevlig helg! 

Jag och den jag älskar mest i världen. ❤
Alla hjärtans dag skörden. Blommor av kompisar, blommor från Andreas och blommor till Andreas från mig. Jag fick även en duschkräm från Rituals av Andreas och August fick som första pixibok av Ida. 😍
Maria hade gjort hemmagjord tårta. Så god.
August, Morris och Curt.
Dessa underbara barnvagnspromenader alltså.
Talludden. Mitt emot är Lidingö.

Kommentera här: