Senaste dagarna

Oj här vart det tyst några dagar men har haft ganska så fullt upp. Uppdaterar med en bildbomd.I fredags hade vi Andreas bror och hans nya tjej här på middag. Riktigt trevligt. Vi bjöd på blomkålssoppa till förrätt och renskavsgryta till huvudrätt.
Efterrätt blev chokladpudding men jag åt en propud eftersom jag kör Viktväktarna.
Sen spelade vi spel, jätte roligt med många skratt.
På lördagen skulle jag ut på tjejkväll, inte så ofta man får göra sig så fin nu för tiden.
Vi åt middag på Bröderna Olsson.
Monica och jag.
Maria och Ninni.
Drinkar på Vampire lounge. Var hemma runt 01-tiden sen.
På söndagen var Andreas på antikmässan men jag var lite sliten så jag och August stannade hemma, kom ut på en timmes promenad.
I måndags var vi på Andys lekland med Malin och Benjamin, en riktig heldag. Supermysigt. I går var hängde vi också med vänner och i dag har vi myst inomhus då det varit snöstorm. Bild från i morse.

Det vad lite vad vi pysslat med sista dagarna. I kväll har Malin och jag varit på core på gymmet och nu springer vi i tvättstugan eftersom vår tvättmaskin är trasig..(en reparatör ska fixa den vilket ågår på garantin som tur är). 


I morgon ska jag vara borta hela dagen. Ska på planeringsdag med jobbet och på kvällen ska vi ut och äta. Ska bli riktigt kul. August är hemma med Andreas i morgon. På fredag ska jag vara med 13-16 på planeringsdagen. 

Hoppas ni mår bra. Kram på er. 

Kommentera här: