Tandsprickning

Godkväll på er! Sitter i soffan nu. August somnade fort i kväll. Riktigt skönt eftersom det har varit fullt ös sen vi kom hen vid 15 i em. Han har nämligen en tand på g så i dag har han bajsat 9 (!!) gr!!! Varav 5 blöjor har jag bytt sen 15. Trodde fan jag skulle bli knäpp ett tag. Så fort jag bytt på ungen bajsade han igen, riktigt surr luktande tandbajs (han blir alltid såhär vid tänder). Till saken hör ju även att han är helt omöjlig att byta på också. Ska vara stå och krypani väg. Går knappt ens att locka han med leksaker. Han fick stå några gr vid toastolen i badrummet men då ville han sätta sig i stället. Haha är fasen helt slut nu. Är ensam i kväll dessutom. 


Annars har vi varit på Andys lekland i dag med Ninni, Monica och Louise. Jätte trevligt. Blev även en kaffe på Waynes i Sickla efteråt. Fin dag! 
Rutchkana!
August gillade bollhavet.
Spännande med saker som blinkar och spelad musik.
Efter badet i kväll, min älskling! ❤

I morgon ska vi till öppna förskolan med Malin och Benjamin. På kvällen ska jag ut och äta och dricka drinkar men Jeanette och Mickaela. Längtar! 

1 Johanna:

skriven

Haha, jag visste inte att det var sådär med bajset när det kommer tänder?! Här tror jag jämt det är tänder på g men alltså, jag vet inte... Vet inte hur jag ska veta säkert. De två tänder hon fått har vi inte märkt av liksom.

Vad kul med Andys! Jag hoppas jag hinner dit innan jag börjar jobba. Om jag vågar, vabruari och allt...

Svar: Jo verkar vara så för en del när de får tänder. Här blir det mycket löst surt bajs haha. Sen ploppar dom upp strax efter. Jo det är en liten chansning att gå ut på vintern. Men går inte riktigt att bara vara inne heller så vi har valt att gå på öppna förskolan och allt annat också. Han är ju ändå så stor nu. :)
Cassandra

Kommentera här: