Godmorgon!

Godmorgon måndag och ny vecka! Snart går vi in i februari också. Härligt! Jag försöker att njuta av varje årstid men nog börjar man längta lite till våren nu! 


I dag är vi bara hemma. August är feberfri men snorar fortfarande så blir ännu en hemmadag. Jag tänkte passa på att fortsätta städa. Så mycket roligare än så blir det inte i dag. 

Har även försäkrat bilen här nu på morgonen, satt i gång en tvätt och nu ska jag ta en till kopp kaffe. 

Annars bjuder veckan på några lekdejter, Andys lekland med mammagruppen, förskolevisning, en utekväll för mig och 4-årskalas till helgen. Så länge August blir frisk så att säga men han är redan mycket bättte än i går. Så de flesta aktiviteter ska nog kunna bli av. 

Ha en fin vecka kära ni. Kram


Dagens frukost.

Vi har köpt bil!!

I dag har det hänt något "stort". I dag har vi nämligen köpt vår första bil!! Varken jag eller Andreas har ägt någon tidigare. Det blev en väldigt billig första bil, har inte råd med så mycket nu när vi är föräldrarlediga och har varit en tid. Man får jobba sig upp till en bättre bil sen helt enkelt. 


Hur eller hur så verkar det vara en bra bil vi köpt. Min pappa är en klippa som har hjälpt oss leta och köpa den. Han har bra bilöga så förhoppningsvis kommer den hålla ett bra tag. Det är 01:a så det ända är att den är gammal egentligen, men i övrigt är det väldigt fin. Så himla glad! En wolksvagen passat kombi är det. 

Blir så skönt att ha bil när vi åker till Småland, när vi behöver handla på ex Ikea eller liknande eller när vi ska göra utflykter. Komma nog även ha den vissa jobbhelger. Men i övrigt åker vi kollektivt till jobbet. Så blir mer att ha den på fritiden. 

Wiiee äntligen har vi bil!!! Tänkt både bil och tvättmaskin på samma månad. Nu ska vi bara få hem bilen från Småland också.


 

Spa och en förkyld bebis

Hej på er. Har ni haft en fin söndag? Vi har haft en lugn dag. August är tyvärr sjuk. Förkyld och feber. Lite hängig men har ändå lekt en del och aptiten har varit bra. Nu sover han. Han somnade på mindre än fem minuter den lilla skrutten. Helt slut. Han fick bada innan läggdags för att smälta lite snor också. Så han somnade skönt. Får se hur natten blir. 


Mina svärföräldrar har varit här på lunch och fika. Jätte mysigt. Annars har vi städar och tvättat lite, ska fortsätta i morgon då vi inte hann allt nu. 

I går var jag som sagt på spa. Helt underbart, som det behövdes. Har haft ont i ryggen och varit så stel i kroppen senaste tiden. Vi hade en heldag med bastu, bubbelpool, vi simmade, åt en god lunch i våra badrockar och så fick vi en varsin behandling. Jag fick en "hot stone massage" och det var nog den skönaste massagen jag någonsin fått. Helt underbart. Ska försöka unna mig sånt här oftare. Nu var det som sagt en present och det är kanske det bästa att få. För man är dålig på att unna sig själv. 

Efter spat mötte vi upp karlarna. Gick hem till Carl och Jeanette. Tog med hämtmat, drack lite vin och kaffe och barnen lekte. Fick dock vara på hugget på August för han vill gärna dra ner det mesta från bord och sånt nu, hehe.. 


Centralbadet. Så avkopplande att simma här till lugn musik.
Blomkålssoppa i våra badrockar.
I ett bås vid poolen nedsjunkna i varsin skön stol.

Ha en fin fortsatt kväll. 

Fikat i dag. De andra åt semlor men jag kör hårt med Viktväktarna nu så åt vispgrädde med banan och hallon i stället. Lika gott. 😍