7 januari - August!

Hejsan! Här har det snöat i natt och i morse, så vi har riktigt mycket snö nu. Älskart, det är ju så det ska vara på vintern och jag är inte riktigt klar med vintern än. Utan njuter fortfarande av innemys, kyla, tända ljus, kvällar under en varm filt, helger med mustig mat och rött vin. Älskar alla våra årstider på sitt sätt. ❤ 


Hur eller hur jag fick sovmorgon i dag så sov ända till 9:45. Så himla skönt och välbehövligt. August är förkyld IGEN så natten var lite stökig. Dock är han vara snorig denna gången så ganska lindrig förkylning men ändå... När jag vaknat åt vi en god frukost med gott bröd. August älskar det här brödet vi har nu. Östras stenugnsbakade. Sen har vi plockat lite och nu sover August. 

I dag har August namnsdag så vi ska starta en ny tradition med lite namnsdagsfika och en liten present. Han ska få en mjuk boll som låter. Svärföräldrarna kommer också och fikar. Vi har aldrig firar namnsdagar i vår familj men jag tycker det kan vara mysigt iaf att fira Augusts. Man kan aldrig fira för mycket! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå ner och köpa lite tårta. Hoppas ni får en underbar dag. ❤ 


Morgonmys! Kaffe, tända ljus, snö utanför fönstret och Nyhetsmorgon. Sådant får mig att vara extra glad i livet.
August! Ska bli spännande att se hur många som döptes till August 2016. Vi valde det för vi tyckte det var fint, klassiskt och inte bland topp 20 namnen. Men sista året har jag stött på några små August så ska bli spännande att se vart på topplistan det hannar. Tror det låg på plats 50 förra året.
1 Johanna:

skriven

Vad mysigt att skapa en egen tradition med namnsdagar! Vi har aldrig heller firat namnsdagar i min familj, men man kanske skulle starta en tradition med Iris... Fika var ju en bra idé, bara för att uppmärksamma det lite liksom.

Svar: Ja tänkte det kunde vara mysigt! Behöver inte bli en sådan stor grej, men någonting kan ju vara roligt för att uppmärksamma. 😍
Cassandra

Kommentera här: