Badhus och visning av förskola

Hejsan på er! Kikar in och säger hej. August sover efter en förmiddag med fullt ös. Vi har nämligen varit och hälsar på en förskola vi är intresserade av nu på morgonen. Vi kan nämligen inte bestämma oss för om vi helst vill ha vårt första eller andra handsval. Så vill hälsa på dem båda och få en magkänsla. Magkänslan på denna vi besökte i dag var väldigt god. Bra personaltäthet, den ligger nära och hade en stimulerande och fin utegård. De verkade pyssla och hitta på mycket saker. Dom jobbar för en giftfri förskola. Har egen kock och ekologisk mat. Pedagogerna var trevlig och välkomnande. Tyckte de verkade ha en bra pedagogik också. Ända minus var väl möjligtvis att lokalerna kändes ngt slitna. Men sen samtidigt är det väl så med de flesta förskolorna förutom de nybyggda då. Överlag fick vi en positiv känsla. Det är denna som ligger närmast oss så om den andra inte verkar lika bra eller lika bra får det bli denna vi önskar i första hand. Spännande med förskola tycker jag! 


Efter besöket gick vi till öppna förskolan i stället. Lekte, fikade och gick på rytmiken de har på torsdagar. August var i sitt esse och hade jätte roligt. Även jag.

Nu är vi hemma igen och ska bara vara inne resten utav dagen.

I går hade vi också en supermysig dag! Var i badhuset för första gången med August. Hade sällskap av Ninni, Maria och Karolina med bebisar. August tyckte det var otäckt första fem minutrarna och grät och klamrade sig fast vid mig men sen släppte det och han tyckte det var jätte kul! Plaskade och skrattade. Fick dock gå upp ganska fort för han blir snabbt kall den där lilla spinkisen jag har. Har anmält oss till miniplask nu i vår, ska blir roligt att gå på. :)
Lilla godbiten!
Efter badet gick vi och åt indiskt på Indian garden. Fantastisk indisk mat! Sen avslutade vi med kaffe och lite lek för barnen hemma hos Ninni.

Ha en fin dag! ❤

Kommentera här: