Fredagskänsla

Hej hej fredagkvällen! Vi hade problem att natta August i kväll, tog ända till 21 innan han somnade annars brukar han somna runt 19:30. Han är i en ny utvecklingsfas nu och det börjar märkas. Klängig och gnällig. Sov även dåligt i natt. Han har även tand nr 5 på g upp... Konstigt att tänderna alltid ska komma i hop med faserna.. 


Annars har det varit en lugn fredag. På fm var vi hemma. Efter lunch var vi nere i centrum med svärmor och fikade, kikade i affärer och handlade. Sen följde hon med hem till oss en sväng.

I kväll har vi ätit tacos och nu när August äntligen somnade har vi sett Skavlan. Ska strax gå och lägga mig och läsa en stund. 

I morgon är det en dag jag har längtat efter länge. Jag och Jeanette ska ta in på Centralbadet hela dagen. En födelsedagspresent (vi fyller typ samtidigt) och julklapp vi fick av våra män. Vi ska basta, bubbla, simma, relaxa, äta en god lunch och få en varsin behandling. Jag har valt en "hot stone massage" ni kan ju tro att jag längtar!! Ska bli helt underbart, både med lite barnfritt och med spa. Har haft ont i ryggen sista dagarna så blir fint med massage. 


Fredagsfika. Märktes dock att jag inte äter så mycket socker längre. Orkade inte ens hälften av kladdkakan..
August tittade på bilar medan vi fikade (typ fem minuter) han var ganska missnöjd under fikan..
Blev ännu en sväng på Lindex där det fortfarande hade halva reapriset. Hittade inget till mig men självklart till August.. 100 kr för allt. Bodyn kan han nu (74) men de andra tröjorna är i 86.
Läsa bok med farmor.
När jag skulle laga middag var han superklängig. Tidig fram selen och lyckades till min förvåning få upp han alldeles själv på ryggen! Gjorde det över sängen. Nöjd bebis och nöjd mamma. Win win. Säger det igen, vår ergo är verkligen världens bästa köp. 👌🏻

Godnatt! ❤

1 H:

skriven

Så kul att följa dig och din familj! Har egentligen inget med inlägget att göra men hur känner du för syskon till lillkillen? Jag var helt inställd på två barn med kanske två eller tre års mellanrum innan och nu helt plötsligt kan jag tänka mig fyra och hade gärna haft tätt om jag inte var mitt i min utbildning! Vore kul att höra hur dina tankar går kring det. Hur du och din man tänkte innan och hur ni känner nu, efter graviditet förlossning och en 9-månaders.

Svar: tack snälla, vad kul att du läser fortfarande. :)) jag ska absolut göra ett inlägg snarast om detta. Vad häftigt att du ändrat uppfattning om hur många barn och hur tätt du vill ha! Vad pluggar du för ngt? Kram
Cassandra

Kommentera här: