Mys!

Hej! Passar på att blogga eftersom jag sitter med en sovande August på mig. Så mysigt att han somnar så här lite mer ofta igen. Vi har haft Ninni och Ida här i dag. Blev en promenad, sushilunch och efter den var barnen så kladdiga att de fick bada tillsammans. Succé! August har ju aldrig badat med ett annat barn men han tyckte det var jätte kul att plaska med ett annat barn. Efter badet var det så trötta att båda somnade så jag och Ninni kunder dricka kaffe i lugn och ro. Jätte mysig dag.


I går var vi som sagt hos Hanna och Patrik. Jätte trevligt. August och Louise lekte jätte bra tillsammans på em. Sen när Andreas och Patrik kom hem blev det vietnamesiska vårrullar till middag. Super gott! Barnen somnade sen och vi åt efterrätt och kunde ta ett glas vin i lugn och ro. Var inte hemma för ens halv tolv på kvällen. Perfekt em/kväll. 

Nu kommer snart Andreas hem. Ska laga indiskt i kväll och så ska vi slänga grovsopor efter gaderoberna. Ska även se sista avsnittet av skam. Vilken abstinens man kommer ha sen! Just nu. 💕
August och Louise i går. Smakar Louises skor.
Middag 😍
Ida och August i dag.

Kommentera här: