Pulka och nya gaderober.

Hej måndag! Första riktiga vardagen på länge. Andreas är tillbaka på jobbet och jag och August har haft en slapp morgon. Nu vilar han lite och jag ska börja röja lite mer i sovrummet. Lite kaos här nu hemma med allt gaderobsbygge. Men så bra det blir och vad mycket mer förvaring vi får. Det behövs verkligen nu när vi blivit fler. 


I eftermiddag ska vi till familjen Fellman på middag och playdate. Jag och August åker lite tidigare så August och Louise hinner leka lite. Sen ansluter männen efter jobben för middag. Ska bli jätte roligt. Länge sen vi sågs nu. Skiljer vara ca 6 veckor mellan August och Louise. ❤


I går var vi bara hemma och fixade med gaderoberna. Men vi var även ute på en liten pulkatur med lilleman. Han var måttligt road. August älskar fläkt och fart. Jag tror han tyckte det gick för sakta, hehe. Mysigt var det iaf.
Måndag och bättre vanor. All in på Viktväktarna denna veckan. Förra veckan gick jag ner 0,7 vore underbart med en ännu bättre siffra denna vecka, men vi får se..
Älskar våra nya garderober. De tar sjukt mycket kläder alltså, plus att jag kommer få plats med alla smycken och väskor också.

Kommentera här: