Spa och en förkyld bebis

Hej på er. Har ni haft en fin söndag? Vi har haft en lugn dag. August är tyvärr sjuk. Förkyld och feber. Lite hängig men har ändå lekt en del och aptiten har varit bra. Nu sover han. Han somnade på mindre än fem minuter den lilla skrutten. Helt slut. Han fick bada innan läggdags för att smälta lite snor också. Så han somnade skönt. Får se hur natten blir. 


Mina svärföräldrar har varit här på lunch och fika. Jätte mysigt. Annars har vi städar och tvättat lite, ska fortsätta i morgon då vi inte hann allt nu. 

I går var jag som sagt på spa. Helt underbart, som det behövdes. Har haft ont i ryggen och varit så stel i kroppen senaste tiden. Vi hade en heldag med bastu, bubbelpool, vi simmade, åt en god lunch i våra badrockar och så fick vi en varsin behandling. Jag fick en "hot stone massage" och det var nog den skönaste massagen jag någonsin fått. Helt underbart. Ska försöka unna mig sånt här oftare. Nu var det som sagt en present och det är kanske det bästa att få. För man är dålig på att unna sig själv. 

Efter spat mötte vi upp karlarna. Gick hem till Carl och Jeanette. Tog med hämtmat, drack lite vin och kaffe och barnen lekte. Fick dock vara på hugget på August för han vill gärna dra ner det mesta från bord och sånt nu, hehe.. 


Centralbadet. Så avkopplande att simma här till lugn musik.
Blomkålssoppa i våra badrockar.
I ett bås vid poolen nedsjunkna i varsin skön stol.

Ha en fin fortsatt kväll. 

Fikat i dag. De andra åt semlor men jag kör hårt med Viktväktarna nu så åt vispgrädde med banan och hallon i stället. Lika gott. 😍

Kommentera här: