Spontan måndag

Hej hej måndag! Vi har en vecka med ganska lite planer framför oss, bara inplanerat badhus med mammagruppen på onsdag och en spadag (!!) med Jeanette på lördag. Så i dag började vi dagen lugnt här hemma med planer om en hemmadag. Men så hörde Evelina av sig och undrade om någon av oss från föräldrargruppen ville komma dit på lekdejt. Både jag och Maria nappade. Så vi har spenderat eftermiddagen med kaffe, prat och lek för August, Morris och Curt. ❤ August är helt slut nu och sover tungt så passar på att blogga lite. Himla trevligt med spontant häng sådär. Fördelen med att ha lärt känna lite kompisar här i Boo också, att man kan ses lite spontant sådär. Så blev en väldigt trevlig eftermiddag.


I går var vi på Andys lekland med Malin och Benjamin. Väldigt populärt och det är ju gratis för barn upp tilll två år. Perfekt mammabebis häng! August älskade rutchkanorna (åkte med han i knät), studsmattan och bollhavet. Efter Andys tog vi även en lunch i sickla köpkvarter tillsammans. Sen slocknade killarna. 

I går eftermiddag kom även Andreas hem från sin övning och det var ett kärt återseende mellan far och son. Det märktes att de saknat varandra. Underbart att se. Även jag var glad att få hem honom. Har saknat honom mycket. ❤Nu ska jag hänga lite tvätt och sen fixa middag. Ha en fin kväll. ❤

Kommentera här: