Två månader kvar till jobbet

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Här sov vi bra med undantag från ett uppvak av August vid 3 och sen hade han svårt att somna om. Fick tillslut flaska och lyckades somna igen strax innan 4. Men så vaknade han redan vid 7. Jaja däremellan har jag sovit tungt i alla fall. 


I dag är planen en hemmadag. Måste även handla och fixa några ärenden nere i centrum när August vaknar från sin fm-nap. Annars hålller jag även på att tvätta och småplocka lite. Lyssnar på poddar och dricker kaffe. Leker lite med August eller läser en bok för honom mellan varven. Han ler numera när man tar fram en bok. Kul att se! 

Njuter av mammaledigheten helt enkelt. Den 3 april är den nämligen slut och jag börjar jobba heltid igen. Andreas ska då vara hemma på föräldrarledigt april-juli och sen ska jag vara hemma igen i augusti. Har ansökt om förskoleplats från 21 augusti så hoppas det blir där omkring. Vi vill helst vara i gång för fullt med jobb och förskola till 1 september. När August börjat förskolan är planen att jag ska gå ner i tid till 90%. Det blir ändå en del när man jobbar i vården. Då kan jag få bort någon arbetsdag här och var och så kan jag sluta kl 15 ist för 15:30 när jag jobbar dag och hämta lilleman runt 16. 

Dagens goda frukost. Kvarg, frukt, nötter och tunnbrödsrulle med skinka och gurka.

Ha en fin dag! 

Kommentera här: