Skansen och Bergianska trädgården

Godkväll! Jäklar vad det känns som söndagkväll, men det är ju måndag. Pappa och Stefan åkte hem nu i eftermiddag så nu är vi själva igen. Vi har haft jätte härliga dagar tillsammans med familjen. Annars började Andreas jobba i dag efter sin pappaledighet. Han kommer snart hem. I veckan ska vi därmed häng en del med vänner eftersom A jobbar och på söndagkväll åker jag och August till Oskarshamn. 

Här är lite bilder: 

I fredags gjorde vi Skansen med mamma, Thomas, Andreas, Ingrid och Ariel.
Klappa getter.
Klanen kollar sälarna.
Så vackert på Skansen.
Mamma och Thomas ❤️
På lördagen tog vi en promenad, lekte på en lekpark och åt lunch i centrum innan dom åkte och pappa och Stefan löste av mamma och Thomas.
Blev en rolig lördagkväll med god mat, lite vin och kortspel. Vi har spelat kort varje kväll, jätte kul.
Söndag. Vi tog en tur till Nacka forum och sen vidare till Boobadet.
Där åt vi en smarrig lunch. Svärföräldrarna hängde också på.
August badade. ❤️
Strömmingstallrik. 👌🏻
Bus med morfar.
I dag har vi varit i Bergianska trädgården.
Åt en gos soppa.
Min farbror Stefan och jag
Älskar detta stället. Så vackert.
Japanska trädgården.

Nu ska jag mumsa jordgubbar och vänta på Andreas. I morgon väntar sol och bad med Monica, Ninni och barnen. 


Trevlig kväll. 

Semester!

Hejsan på er! Jag sitter på jobbet och har rast och om tre timmar går jag på semester!!! Har inte nästa arbetspass för ens 6 september. Längtar verkligen efter att få vara mer med August nu. Har jobbat så mycket sista veckorna att jag verkligen har saknat honom om dagarna. 


I eftermiddag kommer mamma och Thomas till oss och i morgon ska vi till Skansen tillsammans med dom och min bonusbrors familj, ska bli väldigt mysigt. Hoppas på bra väder. 

På lördageftermiddag åker mamma och Thomas men då kommer i stället pappa och Stefan ett par dagar. Ska bli väldigt härligt med mycket besök hemifrån. 


Fika med lillskrutt på balkongen härom dagen.
Ser så mycket fram emot mer tid med lilla grodan.
I lördags testade vi Augusts nya förskolas lekplats. Den var mer än godkänd.
Vinbär!

Nu ska jag jobba, sen hem handla och bjuda mamma och Thomas på god middag, tänkte göra kycklingenchiladas. 


Vi hörs. Kram! 

Lördagkväll

Hej hej lördagkvällen! Jag sitter i soffan och ska strax börja se en ny serie - Reign. En historisk dramaserie precis my cup of the! Är ensam hemma då Andreas är på födelsedagsfest hos en kompis. Jag var också bjuden men tackade nej, vilket jag är glad för. Är så himla trött. Har jobbat så mycket så jag kände att jag inte orkade. Har ju varit uppe sen 5 i morse dessutom. 


Jag har i stället var på lekparken efter jobbet med August, Malin och Benjamin. Sen gick vi och handlade och efter det blev det middag, sötpotatismos och varmrökt lax. August slukade maten. Efter det badade vi tillsammans i badkaret och sen gick läggningen snabbt. Han sover bättre igen nu, och nattningar just nu är peppar peppar riktigt lätta. 

I morgon är jag ledig. Får se vad vi hittat på. Jag har några idéer i huvudet men inget bestämt. Är det varmt vill jag nog gå och bada med August. 

Önskar er en trevlig helg. ❤️ 
I går sprang jag här innan jobbet. Underbart.
Nam nam!
Lördagsgott!