Semester!

Hejsan på er! Jag sitter på jobbet och har rast och om tre timmar går jag på semester!!! Har inte nästa arbetspass för ens 6 september. Längtar verkligen efter att få vara mer med August nu. Har jobbat så mycket sista veckorna att jag verkligen har saknat honom om dagarna. 


I eftermiddag kommer mamma och Thomas till oss och i morgon ska vi till Skansen tillsammans med dom och min bonusbrors familj, ska bli väldigt mysigt. Hoppas på bra väder. 

På lördageftermiddag åker mamma och Thomas men då kommer i stället pappa och Stefan ett par dagar. Ska bli väldigt härligt med mycket besök hemifrån. 


Fika med lillskrutt på balkongen härom dagen.
Ser så mycket fram emot mer tid med lilla grodan.
I lördags testade vi Augusts nya förskolas lekplats. Den var mer än godkänd.
Vinbär!

Nu ska jag jobba, sen hem handla och bjuda mamma och Thomas på god middag, tänkte göra kycklingenchiladas. 


Vi hörs. Kram! 

Lördagkväll

Hej hej lördagkvällen! Jag sitter i soffan och ska strax börja se en ny serie - Reign. En historisk dramaserie precis my cup of the! Är ensam hemma då Andreas är på födelsedagsfest hos en kompis. Jag var också bjuden men tackade nej, vilket jag är glad för. Är så himla trött. Har jobbat så mycket så jag kände att jag inte orkade. Har ju varit uppe sen 5 i morse dessutom. 


Jag har i stället var på lekparken efter jobbet med August, Malin och Benjamin. Sen gick vi och handlade och efter det blev det middag, sötpotatismos och varmrökt lax. August slukade maten. Efter det badade vi tillsammans i badkaret och sen gick läggningen snabbt. Han sover bättre igen nu, och nattningar just nu är peppar peppar riktigt lätta. 

I morgon är jag ledig. Får se vad vi hittat på. Jag har några idéer i huvudet men inget bestämt. Är det varmt vill jag nog gå och bada med August. 

Önskar er en trevlig helg. ❤️ 
I går sprang jag här innan jobbet. Underbart.
Nam nam!
Lördagsgott!

En vecka till semestern!

Godmorgon fredag! Här var det lite dött, men sist jag försökte blogga hängde sig appen (kanske dags att byta blogg?).. Hur eller hur jag jobbar fortfarande mycket men om en vecka har jag semester!!! Ska bli så fantastiskt skönt. Längtar verkligen efter att få spendera mina dagar med August igen. ❤️ Ska bli extra kul nu när han är större, sist jag var föräldarledig gick han ju inte ens. Det tråkiga är att jag och Andreas inte är lediga i hop i år men så är det i bland när man ska få föräldardagar att räcka så långt som möjligt. Vi får fortsätta mysa på lediga dagar i stället. 


I kväll ska jag jobba och i morgon har jag ett dagpass men söndag är jag ledig. 

Annars är jag just nu ensam hemma! Det händer ju inte särskilt ofta så jag njuter faktiskt. Har sovit lite längre och ätit frukost framför Nyhetsmorgon i lugn och ro. Ska även passa på att gå och träna innan jobbet. Killarna är i väg med svärisarna på äventyr. 

Här är lite bilder från senaste dagarna.
Kolmården var kul för både stora och små. August skötte sig jätte bra. Roligaste djuren var att klappa lammen och kolla på aporna och elefanterna. När han såg elefanterna var ögonen stora som tefat.
Men bäst var denna skrinda. Den skulle han helst dra helt själv..
Vi hade fantastiskt väder. Jag åkte wildfire. Roligaste och läskigast jag åkt tror jag.
Dagen innan Kolmården var jag på en mysig aw med Ninni, Maria och Jeanette. ❤️
Getost! Vi var på Eken Bar vid Slussen. Bra mat och uteservering!
Förra lördagen var vi på kalas hos andrras bror Mathias som fyllde år. Vädret var fantastiskt och de bjöd på grillat. Så kul och fint ordnat.
August fick cowboyhatt och en sheriffstjärna av Mathias och Fanny som hade varit på High Chaparall. Så snällt!
I måndags var jag ledig så då hade vi besök av Carl, Jeanette och Josephine.
Blev lunch, lekplatshäng och utekaffe.
Med pappisarna. Våra små gullungar. På kvällen var jag och svärmor och såg Tulpanfeber på bio. Sjukt bra film.
Senaste dagarna har jag jobbat och August och Andreas har hängt hos Anette och Thomas.
Dagens vy.

Nu ska jag slå en pling till mamma. Ha en fin helg. ❤️