Sommarplaner

Hej på er! Bloggar från soffan då jag ligger här och vilar medan August sover. Andreas är ute och äter lunch med en kompis. Jag skulle jobbat kväll i dag, men förkylningen kom i kapp mig i går och jag fick gå hem från jobbet vid 18. Då hade jag jobbat 11 h men kände att det inte gick längre då bihålorna var helt igentäppta och huvudvärken kom. Som tur var var vi en extra på jobbet så det var lugnt att jag gick hem. Annars har jag lite för hög arbetsmoral för att lämna kollegorna i sticket. I dag mår jag mycket bättre men känner mig fortfarande lite risig så blir vila i dag. Förhoppningsvis kan jag jobba i morgon igen. Sen är jag ledig fredag. Är jag pigg ska vi till Kolmården på fredag annars blir det måndag. I morgonkväll ska jag även ut på tjejmiddag så hoppas verkligen jag känner mig bättre i morgon... 

Om två veckor går jag på 5 veckor semester/föräldarpenning. Det och lite annat längtar jag massor till nu. Här är en liten lista med sommarplaner. Det är en lugn sommar även detta år, men det känns ganska skönt. 

- Kolmården med svärfamiljen. Som jag nämnde blir det fredag eller måndag. Jag har inte varit där på 15-20 år (hjälp vad gammal) så även jag tycker det ska bli superkul. August älskar djur och har börjat härma djuren nu så det ska bli riktigt kul att se hans reaktioner på allt. 

- Mamma och Thomas kommer torsdag-lördag vecka 30, på torsdagen går jag på semester. Ska bli mysigt att ha dom här. Vi ska även till Skansen på fredagen tillsammans med dom, Andreas, Ingrid och Ariel. Blir riktigt kul att göra ngt tillsammans med barnen. 

- När mamma och Thomas åkt kommer pappa och Stefan upp. Ska också bli jätte roligt. Vi planterat lite sommarhäng, ngt museumbesök, någon mysig middag på en sommarkrog och lite sånt. 

- Hänga med vänner, bla är Ninni och jag lediga samtidigt. Så längtar efter att få uppleva typiska "mammaledigadagar" igen. Även Jeanette och Malin är lediga samtidigt. 😊 

- Vecka 31 kommer Emmelie och Frank till Sthlm och jag längtar efter att få visa dom hur vi bor, bjuda på middag och bara få umgås.  

- Oskarshamn en vecka. Vecka 32 åker jag och August till Oskarshamn hela veckan. Andreas jobbar men kommer kanske på helgen. Längtar efter typiska sommardagar i Oskarshamn, häng med vänner och familj. Bad, en tur med pappas båt, grilla osv. Kanske en vinkväll med vännerna också? 

- Dagsutflykter och strandhäng. I övrigt ska vår familj mest göra spontana saker eftersom vi inte har semester tillsammans i år. Tänker kanske en tur till Trosa, ngt slott, 4h-gård och liknande. Sen längtar jag efter att få hänga på stranden på riktigt en dag med August, bada och se hans förtjusning. 

- Förskolestart den 29/8. Ska skriva mer om detta i ett annat inlägg. Det är ju med blandade känslor August ska börja förskolan men mest tycker jag nog ändå det ska bli spännande även om det känns läskigt att lämna över ansvaret för honom. 


Perimärdopp av fötter i måndags. Ganska skönt ändå. Cirka 19 grader.
Blev även en cykelpremiär i måndag. August tyckte det vad jätte kul. 😊

Kommentera här: