Lördagkväll

Hej hej lördagkvällen! Jag sitter i soffan och ska strax börja se en ny serie - Reign. En historisk dramaserie precis my cup of the! Är ensam hemma då Andreas är på födelsedagsfest hos en kompis. Jag var också bjuden men tackade nej, vilket jag är glad för. Är så himla trött. Har jobbat så mycket så jag kände att jag inte orkade. Har ju varit uppe sen 5 i morse dessutom. 


Jag har i stället var på lekparken efter jobbet med August, Malin och Benjamin. Sen gick vi och handlade och efter det blev det middag, sötpotatismos och varmrökt lax. August slukade maten. Efter det badade vi tillsammans i badkaret och sen gick läggningen snabbt. Han sover bättre igen nu, och nattningar just nu är peppar peppar riktigt lätta. 

I morgon är jag ledig. Får se vad vi hittat på. Jag har några idéer i huvudet men inget bestämt. Är det varmt vill jag nog gå och bada med August. 

Önskar er en trevlig helg. ❤️ 
I går sprang jag här innan jobbet. Underbart.
Nam nam!
Lördagsgott!
1 Johanna:

skriven

Vilken skön kväll! Ibland är det rätt skönt med egentid. Säg till om du har någon oplanerad trist dag sen när Andreas jobbar och du är ledig – om vi ska ses och hitta på något med kidsen?! :)

Svar: Men oh det vore jätte skoj! Jag hör av mig :))
Cassandra

Kommentera här: