Att ha en 1-åring

Hej på er! Jag är ledig i dag så just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe i lugn och ro medans August sover middag. Ljuvligt eftersom vi just nu är extremt trött i denna familjen. Vi klarade oss från magsjukan, endast August som fick det så vet i tusan var det var men han mår bra nu. Dock håller han på att få kindtänder och så är han mitt i en utvecklingsfas så det är minst sagt utmananande att vara förälder just nu. Samtidigt är han så fantastiskt rolig och charmig så man pendlar verkligen mellan att vara upp över öronen kär i den där lilla människan med att undra vad tusan man har gett sig in på. 😂 Han kan vända från att vara sprudlande glad till att bli ett åskmoln på bara några sekunder om han inte får som han vill. Det är samtidigt otroligt fascinerande men en utmaning att tackla det och framförallt att tackla det "rätt" hur man nu gör det... Att vara förälder är verkligen det roligaste och det svåraste jag varit med om. Senaste dagarn har han vaknat kl 5 utan att somna om. När man dessutom då jobbade över till 23 i måndagskväll är ju sömnbristen ett faktum, men det går ändå och i morgon är det min tur att få sovmorgon igen! En annan sak som är fascinerande med föräldrarskapet är faktiskt ändå hur bra man ändå klarar sömnbristen. Det går liksom att både jobba och överleva dagen med både ork och energi (oftast iaf) utan att fallera totalt. Att man sedan somnar i soffan om kvällarna är en annan femma.... 


Nåja ledig dag var det. Vi har haft Malin och Benjamin här på lekdejt på fm och nu när August vaknar ska vi åka en sväng till sickla med svärmor. Ska bla in på Jysk och kolla mörkläggningsgardin till Augusts rum i jakt på mer sömn... I kväll ska jag och Malin ner till Lindex VIP-kväll och sen hoppas jag på myskväll i soffan med A. I helgen jobbar jag galet mycket då jag tog på mig lite övertid. Blåsa såpbubblor är en favogrej just nu.
Det blommar så härligt nu.
I går var jag ute och joggade igen. Gick hyffsat med måste byta skor till nästa gång.
Satte mig på en bänk i kvällssolen och blickade ut mot vattnet.
Just nu.

Ha en fin dag! 

Mot Stockholm

Nu är vi på väg hem mot Stockholm igen. Åkte tidigare än tänkt då August blev magsjuk i natt. Han har kräkts tre gånger nu och haft en lös blöja.. En spya kom över mig och en över Andreas. Ljuva småbarnsliv... 😝 Näe usch det är hemskt synd om honom och han blir så rädd när han spyr. Hjärtat mitt. 


Så i morse gick vi upp, packade, åt frukost och åkte. Man vill ju hinna hem fort om jag och Andreas blir sjuka.. Hoppas verkligen att vi andra klarar oss. Vi var ju magsjuka hela familjen i januari och jag känner inte för en runda till av det. Fy. 

Annars har dagarna i Oskarshamn som alltid varit underbara. Dock hinner man som vanligt inte riktigt allt man vill, men man får njuta av det man faktiskt hinner med. Här är lite bilder från våra dagar.


Middag hos farmor och Ulf där August fick frossa i melon.
Mys med morbror Christoffer.
Städat och ätit frukost hos morfar/pappa.
Sprungit runt barfota och i pyjamas i trädgården om kvällarna. Sommar! ❤️
Lekt på lekpark några gånger med pappa/morfar och Stefan.
Busat med Saga och Loke.
Medans mamma fått dricka kaffe med Hedvig, Emmelie och Sara så länge.
Spelat fotboll med Thomas.
Jag har sprungit hinderbana med Karin. Sprang för första gången sedan graviditeten och är helt överlycklig över att jag ens kunde! Kondisen var också bättre än väntat. Very happy!
Andreas, farbror Stefan och August på lekplatsen.
Grillkväll hos pappa och Stefan i går. Så gott.

Om vi inte blir sjuka väntar en vecka med jobb för mig. Väldigt mycket jobb då jag jobbar helg och ev även ska ta ett övertidspass på lördag. I övrigt blir det ganska lugnt. Hoppas på fint väder! Ska även blir em vecka med träning och bra kost. Känns skönt efter en midsommarhelc med alldeles för mycket onyttigt. 


Ha en fin vecka. ❤️ 

Midsommarafton 2017

Då var midsommarafton 2017 till ända och den har verkligen varit riktigt bra. Vi firade själva midsommarafton hos mamma och Thomas tillsammans med min mormor, moster, kusin och mamma bästa kompis Paula + hennes man. 


Här är lite bilder:


Med min älskade son.
Av alla högtider tycker jag midsommarafton har absolut godast mat.
Gänget!
Vår lilla familj. ❤️ Hittade en ny klänning på Lindex.
Min lilla älskling!
Kubbturnering.
Mormor hade gjort jordgubbstårta, absolut godaste tårtan enligt mig. Även August fick smaka eftersom det inte är så mycket socker.
Party i tältet.

Hoppas ni alla haft en härlig midsommar. 🌸