Festlig helg

Hejsan på er! Vi sitter i soffan och dricker the, har precis sett min favoritserie Barnmorskan i East end. Jag ska strax gå och lägga mig. Vi var på 50-årsfest i går och jag var nykter men blev sent ändå. Var inte i säng för ens 02:30 och så vaknade August vid 5... Sen somnade han om mellan 6-7 men sen gick vi upp 7 så är riktig trött nu.. Skönt att man inte varit bakis iaf. Augusts gudmor Kristin passade august här hemma hos oss i går kväll. Hade gått jätte bra. :) 


Här är lite bilder från helgen:
Som jag älskar denna lilla gullnos. Här hade han somnat efter massa ärenden på lördagen. Han är så duktig när han är med och handlar. ❤️
Sen var det som sagt 50-årsfest för Andreas kusin. Jag var även bjuden på 30-årsfest i Oskarshamn i helgen men funkade inte riktigt i och med mammas operation.
Otroligt vackra och goda tårtor med vit choklad och blåbär.
I dag har jag varit inne i stan på brunch på fm med Ninni, Monica, Jeanette och Lisa. Verkligen jätte trevligt och väldigt gott. Jag tog avokadomacka och amerikanska pannkakor.
I eftermiddag gick vi en promenad och sen besökte vi lekplatsen.
Jag var även på utegymmet här i närheten och körde ett träningspass. Älskar utomhusträning. 😍

I morgon jobbar jag kväll. Veckan som kommer är extremt chill med bara tre jobbpass och på fredag går jag på semester en vecka. I övrigt ska vi fira bröllopsdag och jag ska även på sommarfest med jobbet. Sen väntar även 1-årskalas till helgen. 


Men nu sängen, godnatt. Kram

1 Johanna:

skriven

Vilken härlig helg det låter som! Här har vi haft barnvakt en helkväll för första gången, sååå lyxigt! Önskar vi hade fler barnvakter nära så vi kunde göra mer sånt. :)
Vad skönt att det gick bra för din mamma! Usch. Min pappa opererade bort en elakartad tumör förra sommaren och tack och lov gick allt bra med det också. Men fy vad man börjar tänka!
<3

Svar: Ja det var en riktigt härlig helg. 😊 ja vi har ju Andreas föräldar fem minuter bort så det är riktigt lyxigt. 👍🏻😊 oh vilken tur det gick bra för din pappa! Förstår du hann tänka massor om den var elakartad också. 💕 man blir så tacksam mot livet när allt gått bra.
Cassandra

Kommentera här: