Ledig dag

Godkväll! Vi sitter i soffan och dricker The. Har precis kollat senaste avsnittet av Skam.   Annars har jag varit ledig i dag. Var och tog prover på morgonen för att se kommande dos levaxin och förhoppningsvis har mitt järnvärde gått upp nu så att jag slipper Niferex. Efter det åkte jag och August till Nacka forum där vi mötte upp Monica och Jeanette med barn. Blev en väldigt mysig dag med massa prat, shopping, lek för barnen i leklandet och en god lunch. 


Annars rullar livet på med jobb och allt annat, trivs med det. :) 

I går fick jag hem ett klädpaket med lite Smått och gott till August, från en köp och sälj sida. Lyckades buda hem en hel del fint. :) Shorts nu till sommaren och resten i till längre fram. Så roligt med barnkläder! Även när de är begagnat. ;) 
Allt från newbie. 👌🏻
Bebisar på vift. Josephine, Elsie och August. 💕
Full fart på Nacka Nallens lekland.
Utanför oss nu. 😍

I helgen ska jag jobba men sen är jag ledig tre helger. 😊 Det är orminge karnevalen utanför oss i helgen så Andreas och August ska nog mest hänga där, på lördag ska de gå på teater med Babblarna.. På em/kvällen ska vi ha Jeanette och lilla Josephine här på lite mys och god middag. 


Vad har ni för helgplaner? Kram 

1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Alltid kul när man fyndar :). Tycker det är bra att handla eller få begagnat med. Hade en del sånt när sonen var liten, men nu med en tonåring skulle sånt inte funka ;)

Kommentera här: