Mot Stockholm

Nu är vi på väg hem mot Stockholm igen. Åkte tidigare än tänkt då August blev magsjuk i natt. Han har kräkts tre gånger nu och haft en lös blöja.. En spya kom över mig och en över Andreas. Ljuva småbarnsliv... 😝 Näe usch det är hemskt synd om honom och han blir så rädd när han spyr. Hjärtat mitt. 


Så i morse gick vi upp, packade, åt frukost och åkte. Man vill ju hinna hem fort om jag och Andreas blir sjuka.. Hoppas verkligen att vi andra klarar oss. Vi var ju magsjuka hela familjen i januari och jag känner inte för en runda till av det. Fy. 

Annars har dagarna i Oskarshamn som alltid varit underbara. Dock hinner man som vanligt inte riktigt allt man vill, men man får njuta av det man faktiskt hinner med. Här är lite bilder från våra dagar.


Middag hos farmor och Ulf där August fick frossa i melon.
Mys med morbror Christoffer.
Städat och ätit frukost hos morfar/pappa.
Sprungit runt barfota och i pyjamas i trädgården om kvällarna. Sommar! ❤️
Lekt på lekpark några gånger med pappa/morfar och Stefan.
Busat med Saga och Loke.
Medans mamma fått dricka kaffe med Hedvig, Emmelie och Sara så länge.
Spelat fotboll med Thomas.
Jag har sprungit hinderbana med Karin. Sprang för första gången sedan graviditeten och är helt överlycklig över att jag ens kunde! Kondisen var också bättre än väntat. Very happy!
Andreas, farbror Stefan och August på lekplatsen.
Grillkväll hos pappa och Stefan i går. Så gott.

Om vi inte blir sjuka väntar en vecka med jobb för mig. Väldigt mycket jobb då jag jobbar helg och ev även ska ta ett övertidspass på lördag. I övrigt blir det ganska lugnt. Hoppas på fint väder! Ska även blir em vecka med träning och bra kost. Känns skönt efter en midsommarhelc med alldeles för mycket onyttigt. 


Ha en fin vecka. ❤️ 

Kommentera här: