Den där bebisbubblan..

Godkväll på er! Kikar in och säger hej. Sitter i soffan själv eftersom Andreas redan somnat. Betalat räkningar osv. Nu fipplar jag med mobilen och sitter och funderar. Såg bilder på en nyfödd bebis och fick en jobbig tanke, tänkt att den där bebistiden aldrig kommer tillbaka med just August eller med första barnet för den delen, det är ju liksom på ett annat sätt när man har en till nästa gång. Den där lugna bubblan där man kan stanna i sängen och mysa en hel dag hela familjen med en nyfödd kommer ju liksom aldrig hända igen. Vemodigt. Samtidigt får jag påminna mig om att de där första veckorna mest var ångestfyllda för mig. Kanske därför det känns lite extra tungt att det inte kommer igen heller, jag njöt inte som jag borde ha gjort. 


Nåväl jag njuter desto mer nu. Att ha en snart ett-åring är fantastiskt (krävande också), har älskat månaderna mellan 6-12 mån.  Det händer så mycket och han är så rolig min lilla spillevink. 

I dag har vi varit på miniplask vilket är så himla roligt. August lyser och ler mest hela tiden. Det är fantastiskt att se sitt barn lyckligt. Han är så duktig och dyker en hel del. Nästa vecka ska en fotograf komma och fotografera. 😊👍🏻 
Min spillevink förra veckan i sin nya vårjacka. Älskar, älskar, älskar honom!!❤
Caesarsallad på olearys med Ninni i dag efter miniplasket. Sen gick vi hem till henne och fixade ett par än så länge hemliga saker.

Nu ska jag sova. I morgon ska jag, Ninni och Monica hänga en sväng inne i stan. Jag och Ninni måste lämna tillbaka våra fina vårjackor som redan gått sönder. Buhu. 


Godnatt!

1 Emelie:

skriven

Känner exakt likadant! :( <3

Kommentera här: