Förskoleplats

Hej på er! Vet ni vad jag gör? Jag sitter i bilen och slösurfar. Vi har varit i Farsta hos Maria på brunch med Ninni, Jeanette och Monica + bebbar. Jätte trevligt. August somnade som en stock så fort bilen började rulla men eftersom det bara tar 15-20 min att köra så sitter jag här nu och väntar på att han ska vakna. Känner att han iaf behöver sova minst en timme. Så en kvart till lär jag väl bli kvar.. 


I kväll ska jag till gymmet och i morgon blir öppna förskolan med Malin och hennes Benjamin + lunch tillsammans. 

Update! Fick just reda på att August fick plats på den förskolan som är vårt förstahandsval den 29 augusti. Wiiee så kul!  Känns jätte skoj! Så nu ska vi bara tacka ja. 

1 Johanna:

skriven

Vad kul att ni fått plats på förstahandsvalet! Vi har fått plats på fjärde- och andravalet. Vi hade bara besökt en av förskolorna innan vi prioriterade alternativen (den verkar fantastisk men är väääldigt svår att få plats på), men efter att besökt de andra nu ska vi tacka nej till andravalet (har redan tackat ja till fjärdevalet, vilket verkar vara en underbar förskola). Skönt att ha fått plats i alla fall. Jag var lite orolig, vi sökte inte förrän Iris var sju månader.
Hoppas det känns kul att börja jobba snart. :)

Svar: Men vad kul att ni fått plats! Ja det är så himla svårt innan man besökt dom och fått en magkänsla. Vi fick plats på andrahandsvalet och med första ligger lite närmare och kändes liite bättte. :) Det ska bli riktigt roligt att börja jobba men nervöst och vemodigt också. Kram
Cassandra

Kommentera här: