Hemmahelg

Hejsan på er! Hoppas ni har en fin helg. Här blev helgens planer inställda eftersom August inte är bättre han blev snarare sämre i gårkväll och det har varit en riktigt orolig natt med lite sömn för oss alla. Stökigaste natten sen han föddes tror jag (vi har alltid haft ganska bra nätter). Han snorar, hostar och har haft ganska hög feber. Han är dock feberfri i dag än så länge. Han verkar även fått en lätt ögoninflammation. Nu hoppas jag att han kryar på sig under helgen så han är pigg tills måndag då min farmor kommer hit några dagar. På tisdag ska vi även börja på miniplask... 


Det snöar här och är minusgrader ute så är väl ändå inte helt fel med en hemmadag. August är ganska trött så man får en del tid att göra saker i lugn och ro. Tänkte städa klart här hemma, gå till förrådet och så dricker vi en del kaffe och myser framför tvn. 

Får se hur lilleman mår i morgon. Är han ngt bättre kanske vi får besök från hans mormor, Thomas, farmor och farfar. 

Ha en fin lördag! Här får det bli lite god mat och mellon i kväll. KramKommit i gång med träningen på riktigt nu. Tredje veckan jag kör. I går blev det en halvtimme crosstrain med härlig musik i öronen. Rena rama avkopplingen.
Lördagsfrukost. Då blir det brödlyx.
Kaffe nu på fm.

Kommentera här: