I Oskarshamn

Hejsan! Dålig uppdatering här i veckan men har haft fullt upp. Farmor har varit hos oss måndag-torsdag och i torsdags åkte vi tillsammans ner till Oskarshamn med vår bil. Så nu är jag och August i Småland tills på onsdag. Supermysigt. Jag har ju bara några få veckor kvar på föräldrarledigheten så gäller att passa på. 


Dagarna med farmor var jätte mysiga. Vi har umgåtts, varit på Nacka forum en dag och shoppat och så har hon bakat bullar och kakor att fylla frysen med. Så snällt. August fick även sina första skor av henne. Ska visa sen. 

I torsdags när vi kom till Oskarshamn var vi hos min mormor på middag. I fredags vi hemma på dagen och på em var vi hos Emmelie och träffade henne och Karin + barnen. På kvällen hade mamma och Thomas August och jag var ute och åt med Hedvig och Ida. ❤ Jätte trevligt. 
Med gammelfarmor.
Raggmunk i Söderköping.
Mys med kusin Lizette hos gammelmormor.
Här vore de kul att röja hehe..
Kul med Thomas.
Vi gick till Torget och åt, svampsoppa till förrätt och torskrygg till huvudrätt. Väldigt god mat.
Trevligt sällskap av de här älsklingarna. Alla hade lyckats bli barnfria.
Badat med mormor.
I går var det underbart väder så vi tog en promenad in till stan och fikade + kikade lite i affärer. August fick lite nya kläder.
Jag köpte solbrillor till August. Lilla coolingen.

I går kväll hade jag barnvakt igen av mamma och Thomas. Så jag var i väg och drack vin och såg mellon med Emmelie, Jennie och Sara. Synd att inte Wictoria vann. 


I dag ska vi bort till pappa och Stefan på lunch, mys och bus och i em blir det en liten kaffe och lekdejt till med Emmelie och Karin + barnen igen. 

Kram på er! 

Kommentera här: