Sista dagarna i februari

Hejsan på er och välkommens marsmånad! Hoppas våren är runt hörnet nu. Dagarna går så fort nu och jag har vara fem veckor kvar av föräldrarledigheten. Hinner knappt blogga då August inte sover lika mycket på förmiddagen längre. ;) Nu sover han dock så passar på. När han vaknar ska vi äta lunch och sen bege oss in till stan och Kulturhuset där de har ett lekrum för barn. Ska träffa Maria, Jeanette och Lovisa. Ska bli kul! 


I helgen var pappa och Stefan här som sagt och vi hade väldigt mysiga dagar. Lördagen bara umgicks, jag lagade middag och sen spelade vi spel. Söndagen tog vi det lugnt på fm. Jag, Andreas och August stack i väg en sväng på 1-årskalas för Louise sen och pappa och Stefan lagade söndagsmiddag under tiden. Sen bjöd vi in svärföräldrarna på den, blev en riktigt trevlig kväll. På måndagen åt vi en god frukost, August lekte med sin morfar och farbror Stefan och sen tog vi en promenad innan de for till Småland igen. Bilen har vi också fått upp och vi är så himla nöjda med den. Har kört några gånger nu, vilken frihet! Äntligen! 

I går var jag, Ninni och Lisa uppbjudna till Monica och hennes Elsie på lekdejt och lunch. Jätte mysig dag. På hemvägen blev det även en latte i lugn och ro tillsammans med Ninni längs vägen medan barnen sov.

 

Med morfar. Kollar bilder på sig själv.
Bus!
Hela familjen på 1-årskalas.
Så gott! Sen blev det tårta och det var nog sen godaste tårta jag ätit! Chokladtårta. Tog dock bara en pytteliten bit.
Promenad innan de for hem. Tur vi ses redan nästa vecka igen när jag och August åker till Oskarshamn. ❤

Ha en fin dag! 

Kommentera här: