Sista veckan på föräldrarledigheten

Hej alla! Alltså förlåt för världens sämsta update här, ingenting har hänt mer än att det har varit full rulle exakt hela tiden. I dag började sista veckan av föräldrarledigheten så sista två veckorna här har handlat om att maxa den. ;) 


Här är lite bildupdate. 


Vi var på Ikea en dag. Förra söndagen närmar bestämt. Köpte en möbel till August samt ett kök i 1-årspresent till honom. 😊
Andreas fylld år den 22:a och firade med blommor, tårta och paket. Av mig fick han en hotellövernattning som vi ska utnyttja nu på lördag. August ska då sova borta för första gången. 😬
Viktväktarna går bra nu och jag har nu gått ner 5 kg. Har även kommit i gång med träningen och kör två gr i veckan på gymmet.
I torsdags var vi i Norrköping och hälsade på Sandra och Milas tillsammans med Emelie och hennes lilla Freja. En supermysig dag, så härligt att hänga igen. ❤
Våren har kommit och vi har skippat åkpåsen. I fredags hade han vinteroveraller i vagnen men i dag hade han bara sin vårjacka, mössa, raggsockor och en filt.
I fredags var vi på Andys lekland med Ninni, Maria och Jeanette + barn. Jätte kul. August tyckte mest om den här båten.
På fredagkvällen sov jag hos Kristin. Blev bjuden på middag, bubbel och lite gott,m. Fick sova en hel natt och det var helt ljuvligt! Vi hade dessutom massa att snacka i kapp om.
På lördagen fyllde Ninnis Ida 1 år så vi var på kalaset hela familjen. Så mysigt kalas som avslutades med att hälften av oss gick ut och åt indiskt sedan medan barnen sov i vagnarna.
I går var vi I Nyckelviken och tog en långpromenad samt tittade på djuren till Augusts förtjusning.
I dag har det varit 18 grader och sol och vi har hängt med föräldrargruppen hos Maria. En skön promenad , lek för barnen och kaffe för mammorna.
Efter promenade somnade barnen och det blev ännu en kaffe i Marias hammock. Ljuvligt!

Ska försöka blogga mer denna vecka även om det är en galen vecka. Ska hinna umgås med August och våra åvänner, träna, plugga till jobbet och det vanliga vardagsstöket. Skulle behöva städa osv. Men men får beta av måste och plugg i veckan undan för undan. Så får man se vad man hinner, vill samtidigt ta till vara på den här sista lediga veckan och göra massa kul tillsammans med August. ❤


I övrigt känns det väldigt blandat att börja jobba. Kul eftersom jag älskar mitt jobb och att jag längtar lite efter att inte bara ta hand om barn. Skönt eftersom det ska blir skönt att få vara lite själv och vara bara jag. Ledsamt eftersom denna tid inte kommer tillbaka, min älskade bebis är stor (!!) och jag har tyckt mer om att vara mammaledig än jag trodde jag skulle. Känns samtidigt jobbigt att vara i från August så mycket och  missa massa av hans dagar. Känns även trist eftersom man inte längre kommer ha så mycket tid för vänner och familj som man haft nu. 

Men men det kommer säkert gå bra och det känns skönt att lämna till Andreas först och inte direkt till förskolan. 

Men nu måste jag sova, godnatt! 

Kommentera här: