Bal

Godmorgon söndag!! Vi har en annorlunda morgon här. August har sovit hos sin farmor och farfar så vi har precis vaknat..(!!) Lägenheten ekar tomt men vilken lyx att få ligga och dra sig i sängen. Nu ska jag strax göra frukost, kanske äta den vid tvn som vi alltid gjorde förr? Helt klart lyxigt att ha barnvakt och vara på hemmaplan. 


Vi var ju på fest/bal på Karlbergs slott i går så vi var hemma runt 01:30. Sista timmarna drack jag inget eftersom jag vägrar att vara bakis i dag. Det hjälpte känner mig bara trött i dag. Förkylningen är bättre och det var inga problem att hålla i gång med lite Ipren kroppen. 

Det var en riktigt rolig dag där det som vanligt är roligast att träffa allt folk. Middagen var dessutom riktigt god i år. Kvällen var ju ljummen så sista timmen satt vi ute på slottsterassen. 

Här är lite bilder. 


Med min underbara vän Jeanette. ❤️
Jag och min man ❤️
Med Kevin Andreas franska vän som åkte hem direkt efter balen.
En liten kille som hade det utmärkt hos farmor och farfar.

Nu blir det frukost och sen ska vi ut till Anette och Thomas för grillning och fira mors dag. Andreas bror med tjej kommer också, ska bli så mysigt. Varmt ska det bli också. Saknar lillgrodan också, så längtar efter att pussa på honom. 💕 I morgon jobbar jag kväll.


Ha en fin dag. Kramar


Blomstertid

Jag är hemma med feber och en begynnande förkylning. Dålig timing eftersom de vankas festligheter i helgen och vi har besök. Andreas kompis från Frankrike är här och i morgon ska vi alla på bal. Jag hoppas vara bättre tills i morgon. Hoppas en dag med bara vila gör susen. Annars får jag väl proppa mig full med febernedsättande. August är pigg, snorar med är feberfri sedan många dagar och har även fått tillbaka aptiten igen. I morgon ska han sova hos sin farmor och farfar för andra gången. :) 


I onsdag var vi och köpte parasoll till balkongen så man kan maximera tiden där ute (blir för varmt vissa dagar utan parasoll). Balkongen är så himla fin nu ocj jag njuter av den lika mycket varje år. 


Lilla blomoasen.
Lunch med häggen i bakgrunden.
Från vardagsrummet.
Vår bostadsförening har en väldigt härlig utemiljö sommartid, så mot vackert som blommar nu.

Trevlig helg. ☀️

Produktiva dagar

Hejsan! Jag sitter på bussen på väg till jobbet efter två dagars ledigt. Känns som jag varit ledig längre egentligen. Vi har hunnit massor dessa dagar. Fixat alla våra lampor, köpt nya möbler, Andreas har byggt i vår klädkammare, planterat blommor på balkongen, fixat sladdgömma, sålt möbler på blocket osv. Har hänt en hel del hemma, riktig skön känsla! Mest är det Andreas som har jobbat och jag har tagit hand om August. Som dessutom är sjuk i förkylning och feber. Han har varit ganska ynklig och klängig dessa dagar. Känns i ryggen. Men det har varit mysigt att ha haft så mycket tid till min lilla prins. 


Tråkigast var dock att jag och August skulle åkt till Norrköping i går och träffat mina gamla klasskompisar med barn, men vi fick ställa in eftersom han blev sjuk. Så typiskt. Andreas och han skulle även ha gått på Skansen i dag med öppna förskolan. Trist när man får ställa in roliga saker, men så är det. 

I dag har jag varit och tränat innan jobbet. Alltid skönt att träna innan kvällspass. 


Ha en fin dag!