Bal

Godmorgon söndag!! Vi har en annorlunda morgon här. August har sovit hos sin farmor och farfar så vi har precis vaknat..(!!) Lägenheten ekar tomt men vilken lyx att få ligga och dra sig i sängen. Nu ska jag strax göra frukost, kanske äta den vid tvn som vi alltid gjorde förr? Helt klart lyxigt att ha barnvakt och vara på hemmaplan. 


Vi var ju på fest/bal på Karlbergs slott i går så vi var hemma runt 01:30. Sista timmarna drack jag inget eftersom jag vägrar att vara bakis i dag. Det hjälpte känner mig bara trött i dag. Förkylningen är bättre och det var inga problem att hålla i gång med lite Ipren kroppen. 

Det var en riktigt rolig dag där det som vanligt är roligast att träffa allt folk. Middagen var dessutom riktigt god i år. Kvällen var ju ljummen så sista timmen satt vi ute på slottsterassen. 

Här är lite bilder. 


Med min underbara vän Jeanette. ❤️
Jag och min man ❤️
Med Kevin Andreas franska vän som åkte hem direkt efter balen.
En liten kille som hade det utmärkt hos farmor och farfar.

Nu blir det frukost och sen ska vi ut till Anette och Thomas för grillning och fira mors dag. Andreas bror med tjej kommer också, ska bli så mysigt. Varmt ska det bli också. Saknar lillgrodan också, så längtar efter att pussa på honom. 💕 I morgon jobbar jag kväll.


Ha en fin dag. Kramar


Kommentera här: