Livet går i 110..

Godmorgon och ursäkta bloggpausen! Men jag måste säga att det numera är riktigt svårt att få tid till allt. Undrar du hur det blir i höst när August börjar förskolan.. Livet går ii 110 med jobb, barn, hem, familj och vänner som man vill hinna med. Just nu ligger vi framförallt efter med hemmet. Vi har en del projekt här hemma vi håller på med eller behöver börja med bla göra i ordning balkongen och Augusts rum. Augusts rum är nästa klart nu. Ska visa bilder när det är färdigt, mest tavlor kvar. 


Hur eller hur i går var jag ledig efter en jobbhelg och i dag jobbar jag kväll. Vi har precis ätit frukost och nu ska vi städa färdigt. Sen ska jag träna innan jobbet. Är annars lite trött i dag. August vaknade 04:40 och somnade inte om för ens 6 och då bara till 7.00. 

I går var vi och hämtade fotografier från Augusts 1-årsfotgraferingen blev så himla bra! På kvällen var jag ute och åt middag med Ninni och Monica, älskade vänner. ❤️

Här är lite bilder från sista dagarna. Tränar två gr i veckan nu. Det är så skönt när man märker förbättringar både i kondition och styrka.
Ledig dag i torsdags tillsammans med Jeanette och hennes Josephine. Kanonväder så vi satt i solen, promenerade, åt lunch och lekte med barnen. Underbar dag!
Livet!
Den jag älskar mest i hela världen, min son. ❤️
I söndags efter jobbet var vi på 1-årskalas för Elsie där det även blev årets första grillning.
Måndag på jobbet. Föreläsning för vårt ansvarsområde palliativ vård.
I går. Italiensk "tapas" på Il buttero. Så himla gott!
Sorbet med vispgrädde.
Sneakpeak. 😍 Foto: P.O. Bejsjö.

Kommentera här: