Mera tal

Godmorgon! Jag sitter på bussen på väg mot utbildningsdag 3. I morgon är jag ledig och sen väntat jobb på lördag. Det är riktigt lyxigt att börja 9 dessa dagar och kunna sova till 6:30. I natt har det dock varit lite stökigt så är trött. Vi somnade sent och sen har August vaknat x flera. Även om Andreas tar honom så vaknar man ju till.. 

 
Annars så har han blivit så stor vår lilla prins. Han går som sagt nu och så har han börjat prata mer sista veckan. Nu säger han "hej" "ejdå" "titta" "mamma" "bappa" "ta (tack)" och det roligast "täda (städa)". August älskar att städa. Det bästa han vet är dammsugaren men även moppen och att damma är kul. När han göra detta säger han "täda täda", lilla gullungen. 
 
I kväll ska Andreas bort så när August somnat ska jag se i kapp Biggest loser, mitt favoritprogram. :)
 
Ha en fin dag allihopa. ❤️
 
 
 
Har ätit frukost framför nymo dessa dagar. Älskar hallon. 😍
I helgen var även mamma och Thomas i stan och hade hand om Ariel, så vi träffades några gånger och barnen lekte (och tog varandras leksaker).
I tisdags var det fint väder när jag kom hem från jobbet. Så jag och Andreas köpte kaffe och sen gick vi till lekparken. Underbart! Så här tänker jag mig sommaren.
 

Kommentera här: