Vabb och plugg

Hej på er! Jag sitter i soffan under en filt och myser. Andreas är också hemma och vi har haft en mysig familjekväll.Vi jobbar ju som sagt om varandra en del nu så de här kvällarna vi har i hop som familj är ovärderliga. 


Denna vecka har vi vabbat för första gången. August blev dunderförkyld i söndags. I måndags jobbade jag kväll och Andreas kom hem tidigare så han behövde bara vabba två timmar, i går vabbade jag heldag och i dag har Andreas varit hemma. Nu är August frisk igen så i morgon när jag har ledig dag ska vi träffa kompisar och på fredag får han gå till förskolan igen. Får se om vi får ett bakslag nu när han varit borta en vecka.. Lite nervös för det. 

I dag har jag börjat läsa en kurs på KI på 15 HP. Neurologisk omvårdnad och sjukdomslära. Betald av jobbet. Så ska plugga de flesta onsdagar framöver fram till januari. Ska bli kul och intressant. Alltid bra med upprepning och fördjupning. Känns extra bra inför Nya Karolinska då vi kommer  bedriva mer avancerad sjukvård. 

Känns kul att plugga igen, men jag går fortfarande och drömmer om att bli barnmorska. Den drömmen har blivit ännu mer tydlig nu. En dag! 

I morgon är jag som sagt ledig och sen jobbar jag i helgen. Men nu blir det snart sängen! Godnatt på er! 
Föreläsningar kräver mycket kaffe! Inte van att sitta still..
Gullnos i tisdags när jag vabbade. Han såg på Bamse på morgonen. Det var riktigt att mysigt att vabba måste jag säga. Vi tände ljus, såg på film, lekte och så sov August i min famn. Dessutom tog han sovmorgon till 8!! Tack!!!

Härliga tider

Hej på er! Har ni en fin helg? Det blev tyst här men vardagen är i gång för fullt nu men jobb, förskola, träning och allt annat som ska in i schemat.. Har dessutom varit väldigt trött sista veckorna då August vaknat mellan 5-6 i snart tre veckor... Trötra föräldrar. Han sover iaf gott om nätterna i egen säng så det är vi tacksamma för. 


Hur eller hur här är en lite bildupdate.


På väg till skolan med Malin och Benjamin häromdagen. Pojkarna hamnade tyvärr inte på samma avdelning men delar utegård.
Ledig dag med mamma. August går på förskolan fyra dagar i veckan. En dag är han hemma med oss. Det är skönt vi har möjlighet att göra så.
Fikat mycket med farmor/svärmor. August brukar få en smoothie han älskar dom!
Har snöat in på acaibowl till frukost. En slags tjock smoothie gjord på banan, acaipulver och frysta bär. Så gott! Även August gillar det.
I går. Alltså sista två dagarna har han varit Såå skitig när vi hämtat han. En dag hade han till och med badat i en vattenpöl typ. Till och med mössan var lerig. Men jag ser det mest som att han har roligt. Ett bra betyg!
Vegotacos gjort på kikärtor i går. Väldigt gott! Andreas jobbade så när August somnade fortsatte jag se Outlander. Helt besatt av den serien nu!
Nu på fm har jag varit och tränat cirkelfys. Försöker träna 3 gr/veckan samt gå minst 12.000 steg per dag.
Glada! Vi är väldigt glada och lättade över att det har gått så bra för August på förskolan denna veckan. Det har lossnat och han trivs. Han har fått en favoritfröken som han är helt galen i. Han äter, sover, leker och visar vad han vill nu. Integrerar med de andra barnen också. Det är så skönt att höra. Torsdag och fredag grät han inte ens vid lämning.

Har även hunnit med en dag på stan med Ninni och August i onsdags. God lunch, prat, lek med A och en långpromenad. På kvällen var jag ute och åt middag med Kristin som jag saknat. 


När August vaknar ska vi bege oss till Farsta. Mamma och Thomas är här eftersom vi för en vecka sedan fick en ny familjemedlem! Ingrid och Andreas fick en till dotter som ska heta Siri. Så vi ska dit och bebismysa och även fira storasyster Ariel som fyllde 3 år i går. Kommer bli en mysig dag. I morgon kommer mamma och Thomas hit och stannar tills måndag. Glädjer mig! 

Det går bättre och bättre

Godmorgon på er! Jag sitter återigen hemma i soffan med en kopp kaffe. August är lämnad och även denna lämning gick okej. Han grät när jag gick men hade tystnat redan innan jag stängde ytterdörren. Känns så mycket bättre då. Sen vinkade dom i fönstret. Mitt lilla hjärta. Gårdagen hade i övrigt gått mycket bättre än fredagen. Han hade lekt mer och sovit nästan två timmar. Han somnat helt själv på sin madrass. Han hade bara blivit ledsen en kort stund när dörren öppnades och stängde. Det är en sådan lättnad att det ändå går bättre och bättre. 


Jag funderar på att putsa fönster i dag.. Skulle verkligen behövas men det är ju så tråkigt... I eftermiddag kommer svärmor, hon ska följa med och hämta August så de vet var det ska hämta och sådär. Det kommer nämligen hämta August lite då och då. :) 

Ha en fin tisdag! 
Frukost i morse, yoghurt och smörgås.