Måndag, lämning och namngissning

Godmorgon måndag och hösten! Det vräker ner här och är blåsigt. Jag har tänt lite ljus och dricker kaffe. August är på förskolan. Det gick mycket bättre i dag. Jag var med inne en liten stund och så lämnade jag över han till en fröken. Sa att jag skulle jobba och att jag kommer sen, vinkade hejdå. Han blev jätte ledsen. Men tystnade faktiskt redan inna jag fick på mig skorna. Så skönt! Det var en lättnad måste jag säga. Har haft ångest hela helgen för lämning. Nu hoppas jag att hela dagen ska gå lite lättare än i fredags för honom. 


I dag känner jag att jag faktiskt kan njuta lite av ensamtiden. Ska städa lite, ta det lugnt och fixa lite här hemma. Ska hämta honom runt 15 om allt går bra. I morgon är jag också ledig men på onsdagkväll jobbar jag. Känns som det var en evighet sen jag var på jobbet! Ska bli kul men lite konstigt med. Har mest haft Augusts inskolningen i huvudet sista veckan. 

Nu till något annat! Förra veckan fick ju Sverige en ny prins. Jag är ju lite av en rojalist. Tycker det är kul med kungahuset. I dag ska namnet tillkännages. Jag gissar på en Wilhelm, William eller Sebastian. Tror han blir hertig av Dalarna. Någon mer som gissar? 

Önskar er en fin måndag! Kram
Måndagsfrukost! Har fått dille på passionsfrukt! Så gott. Nu har jag föresten gått ner 7 kg sen januari. Sakta med säkert!
Är nöjd över min nya ljusbricka.
I går var vi ute på Värmdö med svärmor. Fikade, tittade på djur, handlade på en outlet och tittade på brandbilar när brandstationen hade öppet hus. Kul tyckte August. Han lekte extra mycket med sig egen brandbil på kvällen sen.

Kommentera här: