Själv på förskolan

Sådär då var min lilla lilla pojke ensam på förskolan. Lämnade klockan 9 i morse. Det var hemskt, han grät hysteriskt när jag stängde dörren. Dom har däremot inte hört av sig så han lugnade sig förmodligen ganska snabbt. De skulle höra av sig om han inte lyckades somna på vilan men har fortfarande inte hört ngt så det gick nog bra. Min duktiga älskling. 


Mammahjärtat känns lite tomt just nu samtidigt som jag är så stolt över honom. Förskolan och pedagogerna känns så bra så på så vis är jag inte orolig. Men det är konstigt att lämna bort sitt barn till "främmande" människor.. 

Så här mycket egentid hemma har jag inte haft sen innan August föddes så jag har nästan klättrat på väggarna i dag men har försökt njuta och passa på att hinna med. Har än så länge fredagshandlat, plockat disk, dammsugit och pratat med vänner och familj i telefon. Nu ska jag lyssna på en pod, ta en kaffe och fortsätta städa. Skönt med nystädat hem till helgen. Sen ska jag hämta August strax innan 15. Ska bli så spännande att höra hur det gått! Andreas är också hemma tills dess så hämtar i hop.

Var även och hämtade ett paket från Lindex i dag. Fick 40% rabatt på ett helt köp från deras app häromdagen. Passade på att handla lite i 92 som är nästa storlek för August. Till mig själv hittade jag inget. Jo en pyjamas. Tycker närhandling är svårt till mg själv. 
I kväll ska vi mysa ordentligt med en flaska vin och lite goda charkisar när August somnat. Ska även göra en kycklingpaj till middag tänkte jag. I morgon jobbar Andreas kväll. 


Trevlig helg!

1 Johanna:

skriven

Herregud, hjälp, HUR klarar man att lämna när barnet gråter hysteriskt? Jag förstår ju att det är så man måste göra osv, men liksom... hur gör man? Jag skulle ju börja gråta själv, jag förstår inte hur jag ska kunna hålla mig från tårar förrän jag kommer ut. Hade du fått något tips från förskolepersonalen, hur du skulle bete dig vid avskedet och så?

Kommentera här: